Ana Peleteiro: “Hedeflere ulaşmak için aç oldum, ama şimdi 300 gram olmak için daha az atlayacağımı sanmıyorum”

feateous

New member
Ana Peleteiro: “Hedeflere ulaşmak için aç oldum, ama şimdi 300 gram olmak için daha az atlayacağımı sanmıyorum”Güncellenmiş Sbado, 26 Nisan 2025 –
01:44

Diz Ana Peleteiro-Bilgi (Ribeira, La Corua, 1995) Bu günlerde biraz kızartılmış. Üçlü atlamada Olmpic madalya (bronz) Tokyo 2020 Oyunları Birkaç hafta boyunca rahatsızlık oldu, bu yüzden önceliği şu anda Lesin'den aşağıdaki alıntılarda yüzde yüz olabilmek için iyileşiyor: Eylül ayında Madrid'de ve Dünya Şampiyonası'nda Avrupa Atletizm Şampiyonası. Metropoli sporcuya “İyileşmeye ve açıkçası gözlerim aşağıdaki yarışmalarda odaklanmaya odaklandım.”

Evinde ondan kurtulur Natal Galiçya“Rinconcito de Paz” ı ve kendisiyle birlikte, kocası (Fransız atlet Benjamin Compaor) ve kızı ile birlikte, zaman zaman diğer iş taahhütlerini yerine getirmek için “dünyanın en sevdiği şehirlerden” biri olan Madrid'e gelmesi gerekse de. Bu yüzden birkaç hafta önceydi, yeniyi sunmak için başkente gittiğimde Nutribullet Flip'Longi grubunun deneme camına sahip ilk taşınabilir blender Smoothies 24 saate kadar. “Neyi iletmek istediğimle ilgilenmeyi seviyorum, bu yüzden sadece beni takip eden insanlara bir şeyler katkıda bulunmaya yardımcı olacak markalarla çalışıyorum. Sonunda, sevdiğim ve aşık olduğum ürünler” diyor.

ANA tarafından belirtilen takipçiler Milln'i sosyal ağlarda aşıyor. “2012'de APR Instagram ve ekibimin uygulanmasıyla büyüyoruz, bu da iyi bir iş çıkarıyor, böylece imajım görünür olacak ve markalar onlara dikkat ediyor.”

Şöhret ne biliyor?
Bu günümün bir parçası ve zaten uyarlanmışım. Onunla nasıl yaşayacağımı bilmek zorundaydım çünkü İspanya'da iyi tanındığımın farkındayım ve var olan bu. Ama çok dikkat etmiyorum, çünkü tıpkı bugünkü gibi, Maana olmayı bırakıyor. Buna ek olarak, Galiçya'da, barış ve huzur köşemde, yaşam boyu insanlarla birlikte olmak, ayaklarımı yerde almamı sağlıyor.
Bir lite atlet hazırlanmak için ne yiyor? Şimdi on yıl önce aynı rutinleri takip ediyor musunuz?
Hayattaki her şey gibi, büyüdükçe, beslenmede de birçok şeyi öğrenirsiniz. Uzmanlarla oluşuyorsunuz ve vücudunuzun her zaman neye ihtiyacı olduğunu biliyorsunuz. Günümde olduğu gibi rekabet etmek için aynısına ihtiyacım yok ve bazı farklı hidratlara ve proteine ihtiyacım var. Yine de, her zaman renkli yemekleri sevdiğimi, gıda çeşitliliğinin ve yiyeceklerin tadını çıkardığımı söylüyorum, çünkü stereotiplere ulaşmaktan muzdarip, yam zihni için iyi olmadığını düşünüyorum, kişisel olarak benim için işe yaramıyor.
Hedeflerinize ulaşmak için hiç acıktın mı?
S, açtım. Özellikle atletizmdeki herhangi bir sporcunun hayatının bir anında hedeflere ulaşmak için aç olmak zorunda olduğuna inanıyorum. Ama şu anda bu noktada değilim, çünkü 300 gram yukarı veya aşağı olduğu için az ya da çok atlayacağım. Yani, zihnimden uzaklaştığım ve istediğim şey fonksiyonel bir vücuda sahip olmak ve bu güçlü ve aktif.
Hiç mucize bir diyete atıfta bulundunuz mu?
Hayır. Belki de kendimi hidratlarla kısıtladım, ama şimdi Hidrat'ın bir düşman olmadığını, ancak bir müttefik olduğunu ve günümün bir parçası olduğunu gördüm. Öğrendiğiniz beslenme konusunda gelişirsiniz ve doğru olan şeyler olduğunu ve çok fazla olmayan diğerleri olduğunu görürsünüz.

Hayatınız bugün ne biliyor?
Sevmek, huzur … deniz ürünleri. Sonuçta, evdeyim, yarışlarımın bulunduğu yer, ailem, arkadaşlarım, sevdiklerimle çevrili … Çok fazla huzur ve barış kazandım. Zaman zaman iş için Madrid'e gitmem ve görevlerimi yerine getirmek zorundayım, ancak M için dünyanın en sevdiğim şehirlerinden biri olan başkentten gerçekten keyif alıyorum, ama sonra siteme geri dönüyorum. Buna ek olarak, bunu mümkün kılmak için her şeyi nasıl yönlendireceğini ve organize edeceğini bilen bir ekibe sahip olmak harika, çünkü değilse, mümkün olmayacak.
Mutfaklar?
Çok, seviyorum.
Kenarları bir tarif.
Arkadaşlarım eve geldiğinde bunu yapıyorum çünkü Riqusima ve bana zaten soruyorlar. Önce biraz soğan, sarımsak ve biraz cayena ve sonra karidesleri zaten dahil ettim. Bu benim yıldız yemeğim.
Direnemeyeceğin bir yemek
Deniz ürünleri veya balık olsun, denizle ilgili olan herkes. En sevdiğim balık ızgara rhodaballo. Herkesin buna izin veremeyeceği için çok pahalı olduğu için, ama Galiçya'da daha erişilebilir olduğu için şanslıyım ve gerçek, annem birçok kez pişiriyor. Annemin bunu bana yapmasını seviyorum, çünkü gerçek şu ki harika pişiriyor. Beni biraz taklit etmesini seviyorum, kızıma yapmak için zaten DA'ya dokundum. Deniz ürünleri hakkında iyi ya da en azından Galiçya'da yerken, onu tencereye koymamız, en fazla bir defne ve voila ile kaynatıyoruz. Sonuçta, bir Buessima proteinleri kaynağıdır.
Buzdolabınızda asla eksik değil?
Peynir. Bu eksik değil. Bazen şarapla ve bazen gazla, limn ve buz ile eşlik ediyorum. Güçlü peynirleri seviyorum
Mideyle fethedildin mi?
Tamamen. S, ve kelimelerle de. Ben biraz romantikim.
Biraz mutfakta önyargılarınız var mı?
Hayır, hiç. Aslında yemek için seyahat ediyorum. Yani, onu seviyorum. Bana tazminattan biraz daha fazlasını veren tek şey sokak yemekleri. Midede sarhoş olmak ve kötü olmaktan korkuyorum. Viedo ile ilgili her şeyin korkusu olan emetofobim var, bu yüzden sokak tezgahlarında olduğu gibi değil, beni tiksintiğim için değil, bağırsak hakkında kötü olmaktan korktuğum için. Geleceğin yemeği olsa bile, asla kriket veya solucan yemedim; O gelecekte burada olmamayı umuyorum, çünkü bu dikkatimi çeken bir şey değil.
Neyi tıkarsın?
Rica ederim. Yemekle iyi bir ilişkim var ve bir bağ bana hiçbir şey vermiyor. Bir şeyleri küçük dozlarda tercih ederim.
Akşam yemeğini daha iyi bilmek için ne davet edeceksin?
Quentin Tarantino'ya. Elbette bana farklı şeyler anlatacak biri olacak. Büyük dahiler biraz çılgın ve bence onlar Terrolas'ın geri kalanından tamamen farklı bir iç dünyaya sahip insanlar. Bence Tarantino bunlardan biri ve farklı bir konuşma yapabiliriz.
Quin ile asla masaya oturmayacak mısın?
Herkesin sizin için farklı olsa da, anlatacak bir şey var. Tamamen farklı fikirlere rağmen. Ben diğerlerine sırtını çeviren insanlardan biri değilim ve çeşitliliği seviyorum. Yani, kapıları kimseye kapatmayacağım.
Salero ne eksik?
M? Hiç de bile. Hadi, sanırım her şeyi cesaretlendiren çok tuzlu bir kadınım, yeni deneyimler denemeye çok açık olduğum. Bu konuda kapıları kapatmıyorum.
Hayatına ne baharatlı koyuyorsunuz?
Bazen diğerlerini savunmamam gereken yerlere girmek için. Çocukluğundan beri her zaman yaptığım bir şey. Okulda, bir çocuğa girdiklerinde onu savunuyordum. Ayrıca genellikle bazen düşündüğüm konulardan bahsediyorum: “Ama ne gerekiyor?” Ancak, daha fazla kontrol ettiğimde.
Peynir verdin mi?
Birçok kez. Ve inanıyorum ki hayat, size peynirle vermek ve sizi o anlarla değiştirmek.

İştahınızı ne kapatır?
Bir iğrenme veya hayal kırıklığı. Çok saygınım olan biri beni hayal kırıklığına uğrattığında, midem kapanıyor.
Masada neyi desteklemiyorsunuz?
Ağızları açık olan veya ağızları dolu konuşan insanlara. Yani, bana muazzam bir tiksinti veriyor. Buna ek olarak, buna dikkat etmeyi bırakamıyorum. Babamın beni her zaman çok düzelttiği, masadaki görgü kuralları ve bu yüzden çok bakıyorum, bu yüzden beni rahatsız ediyor. Ama o zaman dikkatlerini çekenlerden biri değilim?
En son ne zaman kendinizi domates gibi koydun?
Dün neredeyse caddeye düştüm ve bana korkunç bir utanç verdim çünkü koşuyordum, TROPE aldım ve mucize düşmedim. Ve bir anlık “Dünya, Trgame” vardı, çünkü herkes sana bakıyordu.
Tavuklar mı sürüyorsun?
Gittikçe daha az ve özellikle bir anne olduğum için, kızım şimdi onlara biniyor, bu yüzden zaten tavukları ödünç alıyorum. Hayatımın çok sessiz bir aşamasındayım.
Tatlı zaman mısın?
Annelik hiç şüphesiz anne olduğunu söyleyeceğim. Her zaman spor Xitos'un anlık görüntüler olduğunu söyledim. Madalya ile bir şampiyonluk yapmıyorum. Seçim ortaklarımla veya anılarla yaşadığım anlarla kalıyorum. Aslında, madalyalarım, hepsini aileme verdim. Hiç ayrılmadım. Onları görmeyi sevmiyorum, maddi. Kaldığım şey şu an ve her yarışmada kişisel düzeyde elde ettiğim şey. Ama benim için hayatımda ne kadar büyük yaptım kızım ve ailem.
Her zaman masanın tadını çıkardığınız bir yer?
Ailemin evinde. Annem çok iyi ve çok pahalı pişiriyor ve Cario ile yapıldığında yiyeceklerin daha zengin olduğuna inanıyorum.
Masada otururken itiraf edilebilir bir mana.
Parçalarda olduğu gibi, yani yiyecekleri karıştırmıyorum; Yalnız patates, sadece et ve sadece sebzeler gibi. Ve bu çok yaygın olmadığını düşündüğüm bir şey. Yani, insanlar planla, bir patates chub ve bir lanet et tıklayın ve onları yiyin. Bunu asla yapmam. Çocukken çok kötü bir komedyendi, bu yüzden onu ayırdım, çünkü çok hafif yiyordum. Ve bu yapmaya devam ettiğim bir şey.
İspanyol atletizminde bekleyen herhangi bir konu var mı?
Değil, atletizm o kadar açık bir spor olduğuna inanıyorum ki, bence bir örnekiz. Spor bu kadar iyi ve bence diğer birçok spor için referansız.
Son bir tost ve neden.
Gelecek için, ne olacak ve yapmaya cesaret ettiğim ve zaten işe yarayan değişiklikler için. İyi bir Galiçya yıldızı sunuyorum.