Aniden “John Reid, Nightcrawlers'ın Lder ve Tina Turner, Rod Stewart veya Kelly Clarkson gibi mitlerin bestecisi

feateous

New member
Aniden “John Reid, Nightcrawlers'ın Lder ve Tina Turner, Rod Stewart veya Kelly Clarkson gibi mitlerin bestecisiGüncellenmiş 17 Haziran 2025 Salı –
11:12

90'lı yıllarda bir pub veya disko ziyaret eden herkes, 'hissi itmek' şarkısını dinlemek ve sinirli bir şekilde dans etmek zorunda kaldı. Neredeyse hiç bilmeyen şey, müzik dansının bu marşı tarafından yaratıldı ve yorumlandı John Reid Ve onun grubu Gece kılıçları. TFX şarkıcısına göre SCOC'ler Salı günü 61 yıl “ani” bir şekilde öldü. Mary KianDokuz yıl boyunca Reid'e kararlı olan ben.

Polifactic, Nightcrawlers 'Xito'dan sonra, DJ ve besteci olarak kariyeri. Bu son ticarette harika Xitos'a ulaştım ve harika müzik efsaneleri için şarkılar yazdım. Diğer birçok meselenin yanı sıra, 'Headtrece bittiğinde' Tina Turner veya 'böyle bir an' için Kelly Clarksson ve Leone Lewis. Ayrıca Simon Cowell gibi sanatçılarla da çalışıyorum. Çubuk stewart ve ebedi.

Mary Kiani, ortak olanın ölümünü yaktı. “Bu sabah ilk aşkım John Reid'in aniden öldüğünü öğrendim. Glasgow'da tanıştık, ama Londra'ya aşık olduk. Roy Have (kültür kulübünden) yeni grubu için bu şekilde. Danusia Danosha, Taramba ve ben turdaydık ve her gece Hotel Columbian'da tanıştık, “diye hatırladı.

“Geçen yıl sonra 9 yıl sonra ayrıldık, onunla temasa geçtim. Ona ikisinden ikisi ölmeden önce onu tekrar selamlamayı çok isterdim. Geçen yıl Glasgow'da gördüm. John. John. Cario, Bubbs. Öpücükler ve sarılmalarla.” Dedi.

Şarkıcı Chris HakimiReid'in arkadaşı, ona da veda etmek istedi. “Tüm ülkeyi gezerek hatırlıyorum … Erkek gruplarının günlerinde olduğumda, her zaman çok hoş bir adamdı, tüm yeni gruplarla çok cesaret verici ve destekleyici … Besteci olarak çok fazla Xito vardı, ama sevdiğim, inanılmaz ve çok saygın bir şarkıcıydı,” sosyal ağlarında yazdı.