Atletik can sıkıcı ve başın başını kaybediyor | Laliga EA Sports 2024

feateous

New member
Atletik can sıkıcı ve başın başını kaybediyor | Laliga EA Sports 2024Atletik bir karşılaşmasında Las Palmas'a kaybetti. Kendi ilacından aldım. Olmuş Javi Muoz A imana. Kulübünü inişten çıkarmak ve atletik ttulo liginden çekmeye inanan bir futbolcu. Can sıkıntısından uyanmak bir tokatdı. İndirimde bir tokat, ekibi tarafından verildiği gibi Koloama bu sefer alacağım. [Narracin y estadsticas, 1-0]

Bir toplantıda Griezmann O bir yedekti. Zaten çok sayıda oyundu Kolo Tena, yıldızını düşük, hiç kimsenin kaçmadığı bir performansa karşı savunmak için. Sırasında Çukuryaş ve fiziksel olarak, zaten bu sezonun yerine geçiyor, Griezmann Hala sabit olmak Simeone. İlk 15 lig maçında sekiz gol ve Şampiyonlar Ligi'nin sekizinde altı golle nasıl olmaz. Yaşa ve aşırı dakikalara kadar, en çok kullanılan oyuncu DikmekSonunda tankı boşalttılar.

İlk fırsat o zaman Alexander Sorlotholağan bir kaynağı Simeone Bankadan ve olumsuz olarak, Norveçlilerin çıkarlarına göre, bir yedek olarak ilk on birden daha etkili gibi görünüyor. Las Palmas'dan önce bir, çok net bir tane vardı ve Kanarya kalecisi tarafından yazamadı. Biraz daha yaptı.

Düello bir Kanarya ritmi ile başladı: yavaş, aşırı su nedeniyle ağır bir alanla işaretlenmiş. Baln çok az çalışır ve her zaman güvenlik geçişlerinden. İlk Rojiblanca Boarding Kolito ama Gallaghersadece İngilizlerin sonraki merkezde gerekli olmadığı. Aynı zamanda kazanın ilk vesilesiydi, ancak kesikler ve duraklamalar arasında sarı savunma onun üzerine atıldı.

Sadece beş dakika sonra Moleirofarklı bir hıza sahip bir futbolcu. Şeridin uzunluğundan sonra Llorenteküçük bir alanda dikildi ve söndürüldü, ancak baln müzayedecisi bulunmadı. Palmas, Canterano'nun bu dalgasını aldı ve kaleciyi rahatsız etmeye başladı. Dikmek.

Kafadan asılı giyotin ile farklı oynar. Est Las Palmas, öldürme ya da ölme sezonunun bu bölümünde. Son gün Getafe'ye karşı iyi çıktı ve sınır dışı edilmesinden yararlanarak Uche ve kalecinin kalitesi Fabio Silva. Büyük bir ileriye sahip olmak kurtuluşu garanti etmez, ancak YL'nin on gol ve üç asiste katkıda bulunmasına yardımcı olmasına yardımcı olur, ancak yaralanan emekli olmasına rağmen.

Ve avuç içi Rojiblanco topraklarına güvendiğinde ve adım attığında, hem inisiyatifi taşıyan hem de bekleyen ve koşmak için CMode hisseden atletik kaydetti. O yaptı Giulianbu koşullarda bir pial. Arkaya kadar nüfuz etti ve iki muz koydu Julin Ve Yara Horkas uluslararası yaptılar. Hırvat kalecisinin durakları, bu sezon Laliga'nın ilk 10'una, hem sadece beş dakikalık bir alanda hem de ilk bölüm Provesty'de girecek.

Korkunç İkinci Bölüm

Kurtarmak Kolo ile Paul Sebep için, küçük bir lesin için son düellolarda yok. Arjantinli, sahipliğin% 50'ye dağıtıldığı birkaç 60 dakikadan sonra gerekli olan atletik, daha akıcı, daha baskın olana başka bir ritim veriyor ve neden bunu söylemeyin, oyunun bir tostn olduğunu. Arjantin onu değiştirmedi.

Ben de dışarı çıktım Griezmann Biraz sonra. Ekstra klusüller ve ilk mili hariç, bankadan çok az düello gören bir oyuncu olan Fran için nadir. Ve değişikliklerin atlıkarıncasını vurgulamaya devam etmek için KoloCsped'e geri döndüm Kemer Getafe'deki sınır dışı edilmesi ve daha sonra üniversiteye hakaret nedeniyle beş oyun sancininden sonra.

Ve oyunun başarısız olmasına bağlı, gülünç bir oyun, bin ribaunt ve Bregas'ın gelmesi için Javi Muoz yenmek Dikmek. Las Palmas'ın kurtuluşu için altın değerinde bir hedef ve atletiği kesinlikle şampiyonluk mücadelesinin dışında bırakıyor. Tabii ki, eğer olsaydın. Can sıkıntısını tokatla.