Ayuso, “hakaretlerinden” sonra Maduro'ya suçlamada bulundu: “Nico, seni çok gergin görüyorum”

feateous

New member
Ayuso, “hakaretlerinden” sonra Maduro'ya suçlamada bulundu: “Nico, seni çok gergin görüyorum”Güncellenmiş 28 Mayıs 2024 Salı –
22:40

Madrid'in başkanı, Isabel Daz Ayuso, Bu Salı günü Venezüella cumhurbaşkanının kendisine yönelttiği “hakaretleri” sansürledi. Nicols Maduro, bunu kime söyledi Pedro Sánchez “birçok ayrıntıyla ona benzemeye başlıyor.”

Parktaki bir mitingde Díaz Ayuso, “Nico, seni çok gergin görüyorum… 'Francomodn'u çıkardığımızda işlerin ters gittiğinden şüphelenmeye başladığımızı görüyorum” dedi. Finca Liana de Mstoles, 9 Haziran'daki Avrupa seçim kampanyası çerçevesinde.

Daz Ayuso'nun liderliğini yaptığı 28 Mayıs seçimlerinin yıl dönümüne denk geliyor Madrid'in PP'si On iki yılın ardından salt çoğunluk oyu alan bölge başkanı, Maduro'nun Venezuela cumhurbaşkanının televizyon programına ilişkin eleştirilerine atıfta bulundu. Podemos'un eski lideri Juan Carlos Monedero.

Maduro, Daz Ayuso'nun Juan Guaid'i geçici başkan olarak kabul etmesini kınadı Venezuela: “Başkanınız Díaz Ayuso nerede? Faşistler için, Frankocular için aptal rolünü oynadılar” diye ifade etti ve bu fırsatı kullanarak, kendisine emanet edilen “tetikçi” dediği Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'ye saldırdı. “kirli iş” göreviyle.

Madrid Hükümeti'nin tüm meclis üyelerinin ve Madrid PP'si belediye başkanlarının büyük bir kısmının 28.A seçim yılını anmak için hazır bulunduğu etkinlikte Díaz Ayuso, Maduro'nun “hakaretlerinin” olduğunu söyledi. “seçimleri kaybedeceği için yaşadığı tedirginlik”ten kaynaklanıyor.

Maduro'ya yanıt veren Madrid başkanı, “İşlerin ters gittiğinden şüphelenmeye başlıyoruz” dedi ve “Diskalifiye edilebilirsiniz” dedi. Mara Corina Machado, “Sánchez'in burada muhalefete yaptığı şeyi yapmayı deneyebilirsiniz, yani muhalefeti diskalifiye etmeyi, zulmetmeyi ve kurumları ve yargı gücünü kullanmayı deneyebilirsiniz.”

“Ancak… Halk Partisi'nin bu mikrofonlarını nasıl kapatacaksınız? Madrid gibi özgür bir bölgede yaşadığımız sürece faşizme en yakın şeyin bir özgürlük yaratmak olduğunu Sayın Maduro'ya hatırlatmam gerekecek. yaklaşık 8 milyonluk göç ” diye ifade etti ve katılımcılardan alkış aldı.

Bu doğrultuda, Pedro Sánchez Hükümeti'nin başına geleceği gibi “her rejimin bir sonu vardır”, çünkü “özgürlük çok daha güçlüdür” dedi.

“Burada bir durum var. Açıkçası birçok konuda Maduro rejimiyle kıyaslayamayız ama birçok ayrıntıyla ona benzemeye başlıyor”, Daz Ayuso dedi.