Ben bir güzellik editörüyüm, 40 yaşının üzerindeyim ve bu beklenmedik renkler için siyah göz kalemini (eleştirel ve genel başarı ile) değiştirdim

feateous

New member
Ben bir güzellik editörüyüm, 40 yaşının üzerindeyim ve bu beklenmedik renkler için siyah göz kalemini (eleştirel ve genel başarı ile) değiştirdimBirkaç unsur makyaj yapmak Daha evrensel olanlar var (çünkü tüm gözleri ve kadınları gururlandırıyorlar, sadece çizgiyi uyarlamanız gerekiyor) klasik bir göz kalemi, kirpiklerin üst çizgisi boyunca uzanan ve göz kapağının tipine göre az çok uzun bir köşede biten kısım olarak anlaşılır, siyah. Siyah, başka bir tür evrensel eyeliner olduğundan, su hattı ona daha fazla derinlik kazandırmak ve görünümün yoğunluğu.

Fakat, Eyeliner dünyasında her şey siyah değildir. Bana göre gözü çerçevelemek için başka seçenekler bulmaya iten bir hataydı. Birkaç ay önce bana yaptığı yaştan dolayı (yakını iyi görememe) bir hata, eyelinerı siyah kalemle karıştırmak başka biriyle mor. Aralarında çok fark yok, ikisi de koyu tonlarda; Yine de, o menekşe rengi Bana birkaç göz gösterdi (mavi benim durumum) daha parlak, daha mavi. Bir bakış… Bunu şu şekilde tanımlardım: daha gizemli. İlginç.

Mekanik kurşun kalem tipi kalem formatında olmak – söz konusu eyeliner DiorshowStylo by Dior-, özetlememe izin veriyor üst ve alt kirpiklerle aynı hizada olun. Biraz karışırsa veya gün boyunca bazen kaçınılmaz olarak lekelenirse, durumu daha da kötüleştirmek şöyle dursun, neredeyse iyileştirir, bu anlamda. yani grunge, yani 90'lar, bulanık gözlü, tanımlandığı gibi çok seksi Hannah Murray markanın küresel sanat yönetmeni Bobbi Brown.

LAUNCHMETRICS İNCELEMESİ

40'tan sonra renkli eyelinerler: neden olmasın?

Mor Kalem Olayı benim kırklı -Bununla sadece iyi görünmekle kalmıyorum, aynı zamanda etrafımdaki meslektaşlarım ve profesyoneller tarafından da büyük övgüler alıyorum. Baltasar González Pinel, küresel sanat yönetmenlerinden biri MAC, Altı aylık trend analizinde kimler övüldü? menekşenin tüm versiyonlarında ve modlarında kullanımı- Bu beni siyah olmayan diğer eyeliner renkleriyle cesaretlendirmeye yöneltti. Dikkat edin, hafif ya da aşırı çarpıcı tonlardan bahsetmiyorum, çok trend olan bir aralıkta hareket ediyorum, koyu kırmızılar (bordo), lacivertler, zeytin yeşilleri…

Çünkü neden makyaj yapmayı deneyip cesaret etmiyorsunuz? Kısacası sadece makyaj, nasıl uyguluyorsanız öyle yapın, beğenmezseniz makyajı silin ve işte! Belki bazen normlara sadık kalıyoruz çünkü çoğu zaman örneğin şöyle söyleniyor: Belli bir yaştan itibaren yasak olan renkler vardır. Ya da ne gözlerdeki siyahlık sertleşir veya çöker, bunun da doğru olması gerekmez (González Pinel her zaman şu örneği verir: Audrey Hepburn ve görünüşü bol miktarda maskara ile siyahla çerçevelenmiş; Bu unsurları çıkarırsak ne Audrey oluyor, ne de daha yumuşak oluyor…). Gerçekte her şey birbiriyle bağlantılıdır ne ve nasıl: seçilen eyeliner türü; nasıl uygulanır; gözlerin rengi…

LAUNCHMETRICS İNCELEMESİ

Uzmanlara göre 40 yaşında hangi beklenmedik renklerdeki eyelinerlar gurur verici?

Evet 40 yaş üstü kadın siyah olmayan eyeliner kullanabilir mi? -İstersen yaparsın, onaylarım ama biz konuyu en iyi bilenlerin görüşünü aldık- sorduk Junior Cedeno, makyaj sanatçısı Dior. Şimdilik, aletin dikkatli seçilmesini tavsiye ediyor, “bir likit eyelinerdan daha fazlası, Ben kalemi tercih ederdim Yeter ki çok abartılı bir renk olmasın.” Sözlerine şöyle devam ediyor: “Parlak bir mavi yerine gece mavisini tercih ederim. Yeşil olması durumunda canlı yeşillerden kaçınıp koyu koyu zeytin yeşili tercih edeceğiz…”

Sonbaharın başında grungedan ilham alan bir koleksiyon sunan Bobbi Brown'dan Hannah Murray ise görünümde siyahın ön plana çıktığı eyeliner ürünlerinin formüllerinin yenilenmesinden yana. kullanımı daha kolay (daha kremsi ve oldukça pigmentli) ve onlarla oynayabilmek, bunları basit bir şekilde harmanlayabilmek, örneğin göz kalemi daha belirgin olsun diye yumuşak Anahattı çok net renkte bırakmak bize öyle geliyorsa çok fazla. Murray özellikle zeytin yeşili, gri, taupe veya ametist renklerini öneriyor. üst göz kapağında, ile vurgulanabilir alt su hattında biraz siyah.

Cedeño için bu tonları uygulamanın doğru yolu şu olacaktır: “kalemi üst su hattına uygula, Gözyaşı kanalının veya gözün dış köşesinin ötesine geçmeden kirpik kökünde ısrar etmek, çünkü bu etkiyle üst kirpik sırasını yenileyerek maskaraya derinlik kazandırabileceğiz.

Renklerden bahsedecek olursak; ilki mor olandan, benim yenim mutlak, Junior Cedeño şunu savunuyor: “Mor rengi, morun tamamlayıcı bir tonudur. yeşil, mavi veya gri gibi soğuk renkteki gözler, derinlik sağlar ve irisi güçlendirir.” Yeşil ve mavi tonları ise “iris renginin belirginliğini ortadan kaldırarak aydınlatır ve tanımlar.”

VE kırmızı olanlar -kırmızımsı, kahverengi, bordo…-, Gözlerimdeki riskli renkler aynı zamanda benim zayıflığım mı? “Çok moda ve çok trend makyaj efektlerinin elde edildiği sofistike renkler olduğu doğru ancak bunları uygulayacağınız günü dikkatli seçmenizi tavsiye ederim, Bakış dinlenmeli ve konjonktiva tamamen beyaz olmalıdır. Aksi takdirde göz yorgunluğu artar ve makyaj çekici olmaktan çıkar” diyen makyöz, ayrıca şunu da unutmamamız gerektiğini vurguluyor: “Bu renkleri kullandığımızda gözümüz kirpiklerin mükemmel şekilde yapılmış olması gerekir, tercihen hacim, kıvrım ve uzunluk sağlayan maskelerle bu kırmızımsı rengin çekici bir tamamlayıcı haline gelmesini sağlayın.”

Gözlerdeki kırmızı Neredeyse on yıl önce zaten savundum Lucia Pica, ilk makyaj sanatçısı Chanel o zaman bugün Byredo: “Kırmızı bir eyeliner düşündüğümüzden çok daha giyilebilir: su hattına bir vuruş, kirpiklere bol miktarda maskara, “Gözü açar ve gizem duygusu yaratır.”

Beklenmedik renklerde dört eyeliner test edildi ve onaylandı

Dior'dan Mat Mor renkte DiorshowStylo.

Dior'dan Mat Mor renkte DiorshowStylo.

Beni renklerin yok oluşu yoluna götüren şeyle başlayacağız. DiorshowStylo Dior'un Mat Mor rengi. Kremsi mekanik kalem eyelinerdır, pürüzsüzce kaydığı ve çok dayanıklı olduğu için uygulaması kolaydır, gün içinde nadiren bulaşır. Ve bunu yaparsanız çok hoş bir grunge görünümü bırakır. Fiyatı 33 euro.

Yeux Paint daha sade Cafe Serre tonunda ve Violette'in çarpıcı ama son derece gurur verici Paris La Nuit tonunda.

Yeux Paint, daha sade Cafe Serre tonunda ve Violette'in çarpıcı ama çok hoş Paris La Nuit tonunda.

İkinci arzu nesnem ile devam ediyorum, bu sefer parlak bitişli krem rengi bir far. Violette'den Yeux Paint, aynı zamanda kendi markasına da sahip olan (şiddetle tavsiye edilir) çok yönlü Fransız makyaj sanatçısı ve makyajın kreatif direktörüdür. Guerlain. Az önce sesi yayınladım Paris La Nuit, ışıltılı kırmızı ve altın incilerle zenginleştirilmiş kırmızı tabanıyla ilk gerçek sade kırmızıyı yaratıyor. Her ne kadar bir gölge olsa da eyeliner fırçası ıslanırsa dokusundandır, göz kalemi olarak mükemmel çalışır, çok uzun bir süreye sahip olmasının yanı sıra. Korkuyu ortadan kaldırmak için makyaj sanatçısı, “Kırmızı kıyafet veya aksesuarlarla kullanıldığında daha çarpıcı bir kırmızıya ulaşana kadar yoğunlaşıyor, tam tersine daha soğuk tonlarla birleştiğinde pembe nüansları incelikli bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu dinamik kalite” diyor. onu her ikisi için de ideal bir seçenek haline getiriyor cesur ve göz alıcı akşamlar gelince sessiz ve gizli anlar”. Amin. Fiyatı 37 euro.

Boy Stylo Yeux, Chanel imzalı lacivert tonda.

Boy Stylo Yeux, Chanel imzalı lacivert tonda.

Siz de derin lacivertte olduğu gibi mavide yaşıyorsunuz Boy Stylo Yeux, Chanel imzalı lacivert tonda. Şurada sunulmaktadır: kalem formatı Üç olası görünüm için üç uygulamada renk eklemek, görünümü geliştirmek ve yoğunlaştırmak için kullanımı kolaydır: alt göz kapağı boyunca bir khôl olarak, üst göz kapağında bir göz kalemi olarak veya bir göz farı olarak. 40 avroya mal oluyor.

Bobbi Brown'dan Vizon renginde Uzun Süre Kalıcı Krem Far ve Kohl Liner.

Bobbi Brown'dan Vizon renginde Uzun Süre Kalıcı Krem Far ve Kohl Liner.

En utangaç olanlar için, Hannah Murray'in sınırlı sayıdaki sayısında önerilen seçenek Bobbi Brown'dan Vizon renginde Uzun Süre Kalıcı Krem Far ve Kohl Liner. Zahmetsiz bir göz görünümü için çift uçlu bir sürme göz farı ve eyeliner çubuğudur. Fiyatı 53 euro.