Cachopo Kralı, bir mektupta Heidi Paz'ı öldürdüğünü itiraf ediyor ve aileden af diliyor

feateous

New member
Cachopo Kralı, bir mektupta Heidi Paz'ı öldürdüğünü itiraf ediyor ve aileden af diliyorGüncellenmiş 15 Nisan 2024 Pazartesi –
20:31

Cesar Roman, bilinen adıyla Cachopo Kralı49 yaşındaki genç, Madrid Bölge Mahkemesi'ne gönderdiği mektupta ilk kez 2018 yılında kız arkadaşı Heidi Paz'ı öldürdüğünü itiraf etti. cinayetten 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Şimdi pişman olduğunu söylüyor ve af diliyor, ancak avukatı suçsuz olduğunu ve cezaya itiraz etmeye devam edeceklerini söylüyor. Mektupta, eğer Heidi Paz'ın ailesi böyle düşünürse, “hakim ve bu akrabaların huzurunda bir açıklama yapmaya istekli olacağını, böylece sonsuza kadar dinlenebileceklerini ve olup biten her şeyi öğrenebileceklerini” açıklıyor. “Sürecin sonuçlandırılmasına izin vermek” istiyor ve uluslararası yargı organları nezdinde verilen cezaya itiraz etmemek istiyor.

Ağustos 2018'de Zaragoza'da tutuklanmasından bu yana Çar Romn Her zaman suçsuzluğunu ilan ettiUsera'daki (Madrid) bir depoda bulunan gövdenin ortağına uymadığını söyleyerek, tuhaf bir teoriye dayanarak 25 yaşındaki Heidi'nin uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir çete tarafından öldürüldüğünü belirtti.

Avukatı Ana Isabel Pea, Efe'ye bu mektubun geçen mart ayından olduğunu ve bu mektubun, Roman'ın kendisi olmasa da yazarı olduğunu itiraf ettiği bir “çaresizlik anı” olduğunu söyledi. Karara Avrupalı yetkililer nezdinde itiraz edecekler. Bu itirafın nedeni cezaevi izinlerine ulaşabilmek olabilir çünkü cezaları infaz eden mahkemeler genellikle suçlarını tanımayan mahkumlara tatil izni vermiyor.

Programın bu Pazartesi açıklandığı üzere Göreceğiz Telecinco'nun avukatı tarafından onaylanması üzerine Cachopo Kralı, cinayeti kabul eden el yazısı mektubu Eyalet Mahkemesine gönderdi. Heidi Paz'ı öldürdüğünü her zaman inkar etmişti. hem duruşmada hem de cinayetten 15 yıl hapis cezasına çarptırılan cezaya itiraz ettiğinde.

Metinde şu ifadeler yer alıyor: “Madrid Bölge Mahkemesi'ne işlenen suçu tanıdığımı, pişmanlığımı bildiriyorum ve mağdurun ailesinden af diliyorum.” “Derin ve samimi bir yansıma yaptıktan sonra, İşlenen ve mahkum edildiğim suçu tanıdığımı ifade etmeye geldim, bundan dolayı toplam ve samimi pişmanlığımı açıkça belirtmek istiyorum” diye ekliyor.

Avukat Ana Isabel Pea, Román'ın bu mektubu hasta olduğu bir zamanda ve beş yıl boyunca izinsiz hapiste kalmanın “çaresizliği” nedeniyle yazdığını ve konuştuklarında “karşılıklı anlaşma” ile her ikisinin de “karşılıklı olarak anlaştıklarını” söyledi. Suçlu olmadığı için Avrupa kurumlarına başvurmaya devam etme kararı aldı.

2021 yılında Madrid Eyalet Mahkemesi, Heidi Paz'ı öldürmek ve cesedi López Grass de Vallecas Caddesi'ndeki (Madrid) bir apartman dairesinde parçalamak suçundan Cachopo Kralı'nı 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. akrabalık ve cinsiyet. Kendisi ayrıca 15 yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı ve Heidi'nin çocuklarına kişi başına 142.229 avro tazminat ödemeye mahkum edildi. ve annesi 100.000.

Hükümlü kişi temyize başvurdu ancak Madrid Yüksek Haber Mahkemesi, daha sonra Yüksek Mahkeme gibi cezayı 2022'de onayladı.