Dördüncü gösteri, Carlos Mazn'ın istifasını istiyor ve Dana'yı yönetmesi ile değerlendirildi.

feateous

New member
Dördüncü gösteri, Carlos Mazn'ın istifasını istiyor ve Dana'yı yönetmesi ile değerlendirildi.Güncellenmiş Sbado, 1 Şubat 2025 –
18:52

Binlerce Valencian, selden bu yana dördüncü kez sokağa çıktı. Dana Rav 29 Ekim'de Valencia Eyaleti, Generalitat Başkanı'ndan sormak için, Carlos Mazn. Yağmur çok büyük değil yardım etti Hükümet delegasyonundan elde edilen verilere göre, 130.000, 100.000 ve 80.000 kişi topladıkları önceki çağrılarda olduğu gibi, ancak Mazn, istifa Ve Başkan, picasent için Öğleden sonra altıda başlayan bir yürüyüşte Valencia merkezinin sokaklarındaki şemsiyenin altında tekrar dinlediler.

Bu vesileyle, Sosyal ve Sol -Wing Varlıkları, Mazn yürüyüşünden başlayarak, bir siyasi sorumlulukların talebine, Yargı süreci “Extictio” bu “belir ve saflaştırmak yasal sorumluluklar Turun sonunda okuduğunu “Generalitat Başkanı.

Bu dördüncü Mart, sözcülerden birinin sözleriyle, Anna Oliver, “herhangi bir ülkede haysiyet ve utanç istifa etmesi için indittir. Nereye giderse gitsin, ihtiyacımız olan başkan olmadığı unutuluyor. Önlemek ve yeniden inşa etmek değildi“Kendilerini içinde bulundukları afişten sonra kendilerini yerleştirmeden önce uyardılar Saray Ruizkayıplardan birinin kızı, Francisco Ruiz, Xelo SnchezDones de Picanya Başkanı; Isabel Cosme, Alaqus'un İlişkisel Hareketleri Direktifi, Montse MoralesIes Picanya Profesörü yanında AitanaCatarroja'da bir akrabasını kaybettiğimi ve DoloresDana'nın kocasını ve iki çocuğunu yakaladığı kaybolan SOS'un ortağı.

Dolores, kaybettim

Kocasını ve çocuklarını kaybeden Dolores.EFE

Bu yeni yürüyüşün ana mesajı Carlos Mazn'a karşı değil, aynı zamanda hükümetinin performansına karşı. “Kurumlara şeffaflık” iddia edilmektedir. “Sorumluluklar üstlenmeden yeterince propaganda ve suçlamalar değişim. Yeniden yapılanma, etkilenen insanlara yalan ve sırtlarla yapılamaz. Yıllar taşkın alanlarında inşa etmek mümkün olurdu.

Çağrılar Mazn'ın kurbanların aileleriyle temasa geçmediği de tıraş oluyor. Saatler önce, Başkan, Orihuela'daki bir eylemde, “tüm saygıyı, destek ve acı hisseden tüm insanlara yakın” ı ifade etti, ancak bu acıyı kullananlarda ısrar ediyor. “Politika yapmak ve birkaç oy almak için acıdan yararlanmaya çalışanlara aynı saygıya veya yakın değilim” Precia.

Bu gösteride, etkilenen 96 eğitim merkezinin, DeNoon'a göre Eğitim Bakanlığı ve Kültür sektörüne dikkat eksikliğibu yüzden yürüyüş Nova Muixeranga d'Agemes'ti.

Bilinen yüzler arasında, Cortes'teki Sosyalist sözcüler ve Valencia Belediye Meclisi, Jos Muoz ve Borja Sanjun. Protestoya gitmekle en çok ilgilenen PSPV, Kongresinde günü sona erdirdi, bu Pazar günü bildirimi ile sonuçlandırdı. Diana Morant Genel Sekreter olarak. Muz, “Bu tezahür, Dana Dana'nın insanlar boğulurken masaüstünü genişleten El Ventorro masasında olduğu bir başkanlığı reddetmek için büyük. Generalitat Valenciana'nın başkanlığını işgal etmeye layık değil.” Dedi.