Dört kişi, içinde seyahat ettikleri 'narko-denizaltıyı' bir Gümrük Gözetim gemisi tarafından durdurulduğunda batırdıktan sonra Cdiz'in 280 mil uzağınd

feateous

New member
Dört kişi, içinde seyahat ettikleri 'narko-denizaltıyı' bir Gümrük Gözetim gemisi tarafından durdurulduğunda batırdıktan sonra Cdiz'in 280 mil uzağında gözaltına alındıGüncellenmiş 26 Haziran 2024 Çarşamba –
20:56

Sivil Muhafız ajanları, Ulusal Polis ve Vergi Dairesi ile ortak bir operasyonla, muhtemelen kokain yüklü olduğu düşünülen yarımadanın kıyılarına doğru ilerleyen bir yarı denizaltıyı yakaladı. Kolombiya uyruklu dört mürettebat, gemi yaklaşırken tekneyi batırdıktan sonra kurtarıldı ve gözaltına alındı. Fulmar Gümrük Gözetleme Servisi'nin Cdiz sahilinin 280 mil batısında.

Araştırmacılara göre gemi diğer gemilerle benzer özelliklere sahip narko gemileri önceki operasyonlarda bulunur. Müdahalenin yapıldığı yer ve gözaltına alınan mürettebatın davranışları nedeniyle gemide kokain taşıdıklarını varsayıyorlar.

Denizden kurtarılan dört mürettebat gözaltına alındı.İÇ MEKANIN M'Sİ

İçişleri Bakanlığı'nın bir notunda, operasyonun 24'ünde Emniyet'ten bilgi alınmasıyla başladığı belirtildi. Uyuşturucu ile Mücadele İdaresi (DEA), Gümrük Gözetim Hizmetinin halihazırda yoğun gözetimi sürdürdüğü bir bölgede, bilinmeyen bir hedef ile muhtemelen yarı sert bir gemi arasında olası bir aktarma noktası olduğunu belirtti.

Ayın 25'i sabahı, Cádiz'in yaklaşık 280 mil batısında, Özel Harekat Gemisi, 2019'da Aldn halicinde ve 2019'da Arousa halicinde bulunanlara benzer şekilde, pruvasında 20 metre uzunluğunda bir yarı denizaltı tespit etti. 2023.

Cihazın mürettebatı, geminin yaklaştığını algıladığı anda dip musluklarını açarak güvenli bir şekilde yüzeye çıktı. Yarı dalgıç birkaç dakika içinde sular altında kaldı ve yüküyle birlikte denizin dibine battı. Dört Kolombiyalı mürettebat kurtarıldı ve gözaltına alındı.