En çok kaz ve roscone satan Noel kraliçesi Cristina Oria: “Şirket içi tanıtım çok önemli. Pazarlama müdürümüz Mariana, mağazada satış asistanı olarak

feateous

New member
En çok kaz ve roscone satan Noel kraliçesi Cristina Oria: “Şirket içi tanıtım çok önemli. Pazarlama müdürümüz Mariana, mağazada satış asistanı olarak işe başladı”Güncellendi 12 Aralık 2024 Perşembe –
09:36

Hayat, Cristina Oria'yı birkaç kez onun yerine koydu ve her birinde iyiyi nasıl koruyacağını biliyordu. “Üçüncü çocuğum dört yıl önce doğduğunda çok hastaydı ve o zaman hemen hemen her şeyi perspektife koymayı öğrendim. Satın aldığım bardaklar mağazaya üç gün sonra ulaştığında hiçbir şey olmuyor.” Aptalca şeylere kızmaz, gündemini akıllıca düzenler. WhatsApp çapraz olarak okudu ve sesleri hızlandırılmış bir versiyonda dinledi – ve eğer akşam 5'te çocuklarından biri okulda Noel şarkıları söylerse, ön sırada yer almak için gündemi engelliyor.

Madridli iş kadını bizi sabah 9:30'da Conde de Aranda lokasyonunda karşılıyor. Yılın bu zamanı onun için özeldir. “Bir gün tutkulu bir Noel elfi oluyorum, diğer gün kendimi sırıtış gibi hissediyorum. Sütlü bir kahve içerken “Her şeyle uğraşmak karmaşık” diye itiraf ediyor Bütün bunlar, roscone'lerinin (foie'den sonra ikinci ürün – yılda 6.000 kg ve 30.000 adet – en çok satan – yaklaşık 10.000 adet) satışını organize etmeye kadar uzanıyor. ve yalnızca Ekim'den Paskalya'ya kadar mevcut olan), mağazada Noel hediyesi köşesi kurun, akşam yemekleri için onlara güvenenlere birinci sınıf hizmet sunun Noel Arifesi ve Yılbaşı Arifesi… “lvaro [su marido] ve ayrıntılara çok önem veririm. “Ne yaptığınızın ve bunu nasıl yapmak istediğinizin kontrolünü kaybetmemenin yolu budur.”

Bu iş kadını ve şefin günlük cepheleri çoktur. “Hepimizin bulunduğu şirkette sohbet ediyoruz.” 230 kişilik bu “büyük aile”, kendi deyimleriyle “iç terfinin felsefenin temel bir parçası olduğu”. “Katkıda bulunmak için işe gidenler ile hayatta kalmak için gidenler” arasındaki fark. İlklerin yanında kalıyor. “Genellikle niteliklerden ziyade tutum ve arzuyu tercih ederim.” Cristina Oria'nın neredeyse tüm patronları zamanla terfi etti. “Pazarlama müdürümüz Mariana mağazada satış asistanı olarak işe başladı“, diyor gururla. “Loli sahip olduğum ilk çalışandı. “Benimle evde başladı, haftada birkaç gün çalıştı ve bugün tüm atölye ve üretimden sorumlu.”

Grubu etkileyen kararlar alınırken alanlar tarafından alınmaz. “Takımları dahil etmeyi ve herkesin katkıda bulunmasını seviyorum.” Ritmini takip etmenin kolay olmadığının bilincindedir. “Mağazanın tavanına bir Noel ağacı asmak 'aklıma yeni geldi' diye çok hoşuma gitti.. Sonra mutlu fikri uygulayan ya da durduran kişi olan Ivaro gelir.”

Cristina Oria, Conde de Aranda'daki evinde.

Cristina Oria, Conde de Aranda'daki evinde.NGEL NAVARRETE

Grubun sosyal ağlarının yönetiminden sorumlu. İçeriği oluşturmasına yardımcı olan bir ekibi olmasına rağmen “Bu, çok zaman ayırdığım bir şey.” Örneğin videolar şirkette garson olarak işe başlayan Luismi tarafından hazırlandı. “Sohbette bir yetenek yarışması yaptık ve her biri üstün olduğu bir şeyi yansıtıyordu. Cristina Oria'nın tipik müşterisiyle ilgili çok komik bir video hazırladı.” Aynı zamanda bu yetenek dışarıdan cezbedildi ve Cristina ona karşı teklifte bulunup onu şirkete yerleştirmekten çekinmedi. “Ekip fark yaratıyor. Bir iş kadını olarak büyüdüm çünkü her alanda çok iyi insanlar var.” Bu çok açık.

Oğlu Jacobo'nun hastalanması, web sitesinin ve ilk kitabımın yayına girdiği dönemde Noel'e denk geliyordu. Ve kırdı. “Bir gün annem bana şöyle dedi: 'İmzalaman için 80 kitap aldım ve kafam patladı.'” “Ona teşekkür etmem gerekirdi” diyen bu ayrıntı, yardım istemenin tetikleyicisiydi. “Psikologum öncelikleri belirlememe ve başarılamayan şeyin başarılamadığını bilmeme yardımcı oldu.” Artık gereksiz dramalar yapmıyor. “Bu çok kadınsı. Her zaman belli bir aşağılık kompleksine sahip olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Önemli olan neye ulaştığınız değil, ulaşamadığınız şeyler için kendinizi suçlu hissetmemenizdir.“.

Birkaç hafta önce, José Andrés liderliğindeki Dünya Merkez Mutfağı STK'sıyla Valensiya'ya gitti ve unutulmaması gereken başka öğretileri de beraberinde getirdi. “Her şeyi çok uzakta görüyorsunuz ama birkaç yağmur size hiçbir şey bırakmayabilir. Düşündüğümüzden daha savunmasızız“Orada sokağa çıkamayan birçok yaşlıya yemek dağıttı. Çoğu insanın en çok ihtiyacı olan şey sarılmaktı.”

ADE okudu ve profesyonel kariyerine danışmanlık dünyasında başladı. Bir sağlık sorunu onu yavaşlamaya ve sahneyi değiştirmeye zorladı. İzinli bir yıl, düğünü ve Paris onu Seine şehrinde Le Cordon Bleu'da okumaya götürdü. O andan itibaren mutfak hayatının merkezi haline geldi. 2009 yılında şirketini kurdu Cristina Oria: “Çok organik ve doğal bir şekilde büyüdük. İşi kendi yaşam tarzımıza daha çok adapte ettik.” Elinde harika bir proje var ve bu proje 2027'de gerçeğe dönüşecek. “Muhteşem olacak.” Konunun ilerisinde olan tek şey bu.

San Sebastin'deki alanının kapatılması büyük bir darbe oldu. “Kalbimiz ile açıp, başımızla kapattığımız bir projedir.” Ekipmanı bulamadılar, “çok fazla ciro vardı”; Durumu kontrol etmek için ne kendisi ne de kocası oradaydı ve tüm bunlar, Madrid dışındaki ilk maceralarının sona ermesine yol açtı. Dedikodudan nefret eder, bir sorun olduğunda onunla doğrudan ve şeffaf bir şekilde yüzleşir.. “Okul bahçesinde, başka bir yerde.”

Cristina Oria ile röportaj yapmak için birçok neden var. Bu konuşmanın bahanesi onun ikinci yemek kitabıydı: Hayatınızı çözecek tarifler. “İnsanlar her gün film yediğimi sanıyor ama durum böyle değil. Bu herkes gibi benim de başıma geliyor. birçok gün ne pişireceğimi bilmiyorum“. Bu ona neredeyse istediği her şeyi yapması için zaman veriyor. “Eylül ayından bu yana bir gün arkadaşlarımla paddle tenis oynamak için ayrıldım. Hiçbirimiz fazla hareket etmiyoruz ve sporun birbirimizi görmek için bir bahane olacağını asla söylemezdim.” Morata de Tajua meyve bahçesi – Pazar günü buna izin veriyorlar altın palmerit şehrin – boş zamanınızı tamamlar. “Mükemmel bir plan mı? Biraz sebze alın, bunları Álvaro ve çocuklarla birlikte pişirin ve evde hep birlikte bir bulmaca yapın.”