Hükümet, Air Europa'nın kurtarmasının “doğru” olduğu sözünden ödün veriyor: “Büyüteç ile baktım”

feateous

New member
Hükümet, Air Europa'nın kurtarmasının “doğru” olduğu sözünden ödün veriyor: “Büyüteç ile baktım”Güncellenmiş 10 Nisan 2025 Perşembe –
18:53

Hükümette Sözlerini kurtarmak için tehlikeye atarlar Hava Europa Pandemi sırasında Mliples denetçileri tarafından desteklenen bir rapordan önce Bakanlar Konseyi'nde yeşil ışık almadan önce “doğru” ve “büyüteçle bakıyorsunuz”. Moncloa kaynakları, “Dosya hiç şüphesiz,” kaynakları, işleme için üst üste kulelerin zorluları tarafından “kıvrımlı” olarak nitelendirildikleri bir süreci yeniden kontrol eden “herhangi bir şey” hakkında endişelenmediklerini savunuyorlar.

Bu şekilde merkezi operasyonel birimin yeni raporunu azaltmaya çalışıyorlar (UCO) Yüksek Mahkemeye sunulan sivil muhafızın Jos Luis Balos Birini algıladım “Ekonomik kontrodepraktacin“Compaa alanı alacak şekilde çabalarınız karşılığında 475 milyon Euro 2020'de devlet yardımı. Villa Parra Evi ve araştırılan Mvile cihazlarının çöplüğünü analiz ettikten sonra konaklamanın şirket tarafından ödenebileceğini belirtiyor.

Yöneticiye değer vermeye girmedikleri şey Pedro Snchez Şimdi bilinen mesajlardan biri Aldama'nın Vcor'udüşünüldü beyin Talep edilen yasadışı komisyonların tahsilatı olduğu iddia edilen planın Koldo davası Eski Bakan Danışmanına, Javier Hidalgoo zaman Air Europa'nın CEO'su, kurtarma müzakere edilirken cumhurbaşkanının karısına atıfta bulunarak “Begoa'yı aradı” sona erdi. Bu anlamda, kendilerini “üçüncü tarafların” ifadelerine atıfta bulunmalarını amaçlamakla sınırlarlar.

Buna ek olarak, hem hükümette hem de PSOE'de sağ eli olan tutuklanmasından yaklaşık beş gün sonra uzanan güvenlik duvarına başvuruyorlar, sağ eli sağ elini aşmıştı. Koldo Garca. O zamandan beri sürdürülen tez, Moncloa'daki ve Ferraz'daki cumhurbaşkanının güçlü adamı olandan önce “şüphelenecek” hiçbir şey olmaması, şu anda suçlandığı ve bilgiye sahip olmaz, Milletvekilinin Yasası'nı teslim etmesi gerektiği iddiasıyla ilgilenebilirdi.