MotoGP: Marc Mrquez Avustralya'da sezonun üçüncü zaferini elde etti

feateous

New member
MotoGP: Marc Mrquez Avustralya'da sezonun üçüncü zaferini elde ettiGüncellendi 20 Ekim 2024 Pazar –
07:22

Marc Mrquez Pike şutuyla sezonun üçüncü galibiyetini aldı MotoGP en sevdiği devrelerden birinde: Phillip Adası. Koşullar onu ne kadar garip bir çıkışa imza atmaya zorlamış olursa olsun, en üst pozisyonlara hızla ulaşmak için bunun üstesinden nasıl geleceğini biliyordu; buradan da omuz omuza savaşmanın temellerini atacaktı. Jorge Martin zaferi kazandığın için. Her ikisi de varlıklarından nasıl mükemmel bir şekilde yararlanacaklarını biliyorlardı. Bir tanesi Cerveravirajlardaki öğretmeni, özellikle de dördüncüsü, sonunda zaferini elde etti. Ve San Sebastin de los Reyes'in cesareti ve makinesinin daha büyük gücü, Bagnaia Birincilik ya da ikinciliği tartışmak yerine, daha serebral yanını ortaya koyarak İtalyan sürücüyle sıralamada aradaki farkı 20 puana çıkardı.

“Kazanmak zordu, bu yüzden başardıklarımızı iyi buluyoruz. Şimdi, duyumlar açısından kendimi daha iyi hissettiğim iki yarış geliyor. Her şeyimi verdim ama virajlara girerken zorluklarla karşılaşmaya başladım. ve onlar bunu daha iyi yaptılar”, diyen Bagnaia, podyumun üçüncü basamağına tırmanmakla yetinmek zorunda kaldı. Avustralya Grand Prix'si. “Zor bir yarıştı, şüphesiz güçlü bir tempom vardı, ancak hisler Cumartesi günü yaşadıklarım gibi değildi. Pecco beni geçtiğinde enerjimi biraz daha fazlasını verecek şekilde değiştirdim. O zaman şu da doğru: Marquez'in Oh olduğunu biliyordum ve dördüncü virajda denedim, kaybedecek hiçbir şeyim yoktu, bu yüzden sonrasında 20 puan uzakta olduklarından emin olmayı tercih ettim ve şimdi bir tura çıkacağız. Taylandbunu seviyorum” dedi Martín.

“Her zaman bir şeyler olur. Izgaradaki yırtığı asla kaldırmam ama bu sefer önümde çok büyük bir şey vardı ve başka seçeneğim yoktu. Ne yazık ki arka tekerleğin önüne geldi ve ben buna rağmen onu çıkarmaya çalıştım ama imkansızdı. Başlangıçta bisiklet bir şey yaptı. eğirme İlk virajın nerede olduğunu falan bilmiyordum ama sonrasında birçok sürücüyü geçmeyi başardım. O andan itibaren Martín'i geçmenin imkansız olduğunu düşündüğüm anlar oldu ama sakin kaldım ve galibiyetten dolayı çok mutluyum. Her ne kadar Jorge yarış boyunca zorlasa da son saldırı için biraz lastik sakladım” dedi. Marc Mrquez. Aslında 19. turdan itibaren zafer mücadelesi yalnızca ikisinin arasındaydı. Bagnaia yavaş yavaş gücünü kaybediyordu ve onları gölgede bırakamayacak kadar uzağa düştü, ancak herhangi birinin onu podyumdan çıkarması da pek olası değildi.

Marc Márquez yeni bir zafer eklemeye susamışken, bunu bu kadar yakından görerek, Jorge Martin Kolayca pes etmemeye fazlasıyla istekli olan iki İspanyol pilot arasındaki kavga son derece yüksek gerilime sahipti. Cerveralı adam bir köşe pasında öne geçmeyi başarırsa, Madridli adam oyunu bitiş çizgisine geri döndürmek için bineğinin en büyük gücünü kullanarak karşılık verdi. Ta ki sondan bir önceki turda, altı kez MotoGP dünya şampiyonunun son atağının ardından, bu yılın şampiyonluğunu kazanmanın en büyük favorisi, yarışı biraz daha pekiştirmek adına nihayet ona bir daha zafer için meydan okumamaya karar verene kadar. büyük hayaline giden yol.

İspanyol sürücülerin geri kalanına gelince, Maverick Viales sekizinci, Ral Fernndez onuncu, Lex Rins on üçüncü, Lex Márquez on beşinci, Aleix Espargar on altıncı ve Augusto Fernndez on yedinci oldu. Joan Mir ise testi bırakmasına neden olan bir düşüş yaşadı ve Pedro Acosta yaşadığı düşüşün sol omzunda bıraktığı sonuçlar nedeniyle yarışmaya uygun olmadığı açıklandı. sürat yarışı cumartesi