MotoGP: Marc Mrquez Tayland'a gerilimle uygulandı

feateous

New member
MotoGP: Marc Mrquez Tayland'a gerilimle uygulandıGüncellenmiş 2 Mart 2025 Pazar –
10:39

Marc Mrquez Zaferi tekrar ediyorum Tayland. Kendini tartışmasız olarak empoze ettikten sonra Sprint yarışıAltı Zamanlı Dünya Şampiyonu, SBADO'nun imzalanan çok farklı bir yarışıyla liderliğe döndüğünü belirtiyor. Ayrılışı yine kesinlikle parlaktı ve aslında kardeşi ile ilgili olarak Cmoda'ya daha fazla mesafe işaret etti. lexresmi Ducati ekibindeki şirketine gelince, Pecco Bagnaia. Skarish dönüşüne kadar, beklenmedik bir şekilde kendi ve garip, Mir Ars'a doğru Mir ve Lex'in liderliği almasına izin verir, ancak her zaman pratik olarak arka tekerleğine yapışır.

Ön pnömik basınç onu sadece ikna etmedi, podyum töreninin başlamasını beklerken bıraktı. Ancak Antepenltima dönüşüne başlamadan hemen önce, baltasına ulaştım, öne koydum ve zaferi elde etmek ve liderliğini onaylamak için tekrar derinlemesine koydum.

“Sbado mutluydu, bugün çok oluyorum. Burada, Tayland'da, kardeşim yanımda kardeşim ile inanılmaz,” dedi Mrquez'in en büyüğü testi bitirmekten başka bir şey yok. “Bir sonrakinde ikinci ve önce yapmalıyız,” diye ödül törenine transfer edilirken kardeşi ile birlikte şaka yapıyorlar.

“Bir an için zaferi düşündüm, ama Marc'ın çok hızlı olduğunu, arka lastiği çok fazla giymemeye çalıştığını gördüm. Önce kauçuk tasarruf edemezsin. İkincisi olmak kötü değil, bütün dünya şampiyonu olan Pecco'nun önünde.% 100 verdim ve çok memnunum,” Bu arada İtalyanlar tekrar çarpık jestle sona erdi. Üçüncü olmak buna değmez, daha fazlasını ister. Ama şimdilik, başka seçeneği yok. “Her şeyi verdim, ama Lex'e yeterince yaklaşamadım. Maksimum ambiyin ikinci olacaktı, ama olamazdı. Marc yarışta bizimle oynuyor gibiydi” dedi.

Marc görünüşe göre kaldı. Zafer sağlamak için pilotluk yolunuzu uyarlamanız gerekiyorsa, basitçe öyle. Sonunda zaferin anahtarı olduğuna dair bu güven var. Ve şimdilik, hiçbir şey sizi bir sonraki gelecekte terk edeceğimi düşünmeye davet etmiyor. Alanları ile, bir kariyerin tüm pilotları Fabio MorbidelliEgzersiz, Dördüncü ve Debutante'de bir olayla üç pozisyonun sancin için ızgaranın dokuzuncu karesinden o oda Ai Ogura Beşinci idi.

İspanyol pilotların geri kalanına gelince, Fermn Aldeguer Yedinci bitiş, Maverick Şişeleri On altıncı idi Alex Rindiyoruz ve Pedro Acostaon dokuzuncu, ilk çubuklarda bir tane acı çektikten ve yarışa yeniden düştükten sonra. Joan MirÖte yandan, her biri bir tane de acı çektim ve kariyerini 100 numarasını MotoGP'de bitiremedim ve Ral Fernndezsonunda testten emekli olmak zorunda kaldı.