Papa Francis, yorgun bir sesle ve İspanyolca, ilk ses mesajını hastaneden alıyor: “Duaları takdir ediyorum”

feateous

New member
Papa Francis, yorgun bir sesle ve İspanyolca, ilk ses mesajını hastaneden alıyor: “Duaları takdir ediyorum”Güncellenmiş 6 Mart 2025 Perşembe –
21:26

O Papa Francis Bu Perşembe takdir ediyorum “tüm kalbin“Plaza vaticana de San Pedro'da her gece birbirlerini takip eden sağlıkları için cümleler, sesli bir mesajla Yorgun ve doğranmış ses.

“Sağlığım için yaptıkları tüm kalplere teşekkür ediyorum, onlara AC'den eşlik ediyorum. Tanrı'nın sizi kutsadığı ve Bakire'nin onlarla ilgilenmesi. Teşekkür ederim.”

Son tıbbi bölüme göre, Pontfice “kararlı” kalır, Hemodinamik parametreleri ve kan analizi olarak, yeni solunum krizleri olmadan, üçüncü haftası Roma'daki Gemelli Hastanesine kabul edildiğinde gerçekleşti.

“Kutsal Baba'nın klinik koşulları önceki günlere göre istikrarlı kaldı. Bugün solunum yetmezliği bölümleri sunmuyor“Ve” Klinik resmin karmaşıklığı nedeniyle yararlı solunum ve motor fizyoterapisi ile devam edin. prognostik hala ayrılmış.

Pontlice, 88 yıllık, 14 Şubat'tan beri Roma'daki Gemelli Hastanesi'nde kabul edildi. Holy See, klinik resmin istikrarı göz önüne alındığında, bir sonraki tıbbi bültenin sbado yayınlandığını bildirdi.

Sabah ifadesine göre Francisco sessiz bir gece geçirmişti. Papa Dinlenir.

Dünyadaki 1.400 milyon katalinin lder, çift pnömondan türetilen bronşit için hastaneye kaldırıldı ve o zamandan beri acı çekti. Birkaç solunum krizi, Son Pazartesi.

2021'den beri dördüncü ve daha uzun olan bu hastaneye yatış, son yıllarda sağlığını zayıflatan önceki sorunlar hakkında endişe yaratıyor: Kolon ve karın operasyonları ve yürüme zorlukları.