Roland Garros: Alcaraz, Roland Garros'u ilerletmek için Shelton'dan direniyor ve Sportmenliğin bir kopyasını bırakıyor

feateous

New member
Roland Garros: Alcaraz, Roland Garros'u ilerletmek için Shelton'dan direniyor ve Sportmenliğin bir kopyasını bırakıyorYazılı Bırak David Foster Wallace Bu “tenis hareketsiz satrançtır”, ancak Quedrez bir adam rakete girdiğinde, topa çarptığında ve diğerini saatte 230 kilometrede kıkırdadığında olabilir. Kraliçeye saldırmaya bile, piyonlarla planlamaya veya piskoposlarla ilerlemeye hizmet etmez. Sadece tahtayı kapmak ve şanstan düşmek için kafaya atmak için çalışır.

Carlos Alcaraz Bu Pazar, bunlardan bir düello geçirdi, kelimenin katı anlamında bir savaş, patlamalar, rumbles, ağrı, kan ve eğer hayatta kalırsa, hendesinde nasıl sakin olacağını bildiği içindi. Slo sala ayrılmanız gerektiğinde. Rakibi, Amerikalı Ben Sheltonbağlamında, hizmetlerden birine ve devrenin güçlü haklarından birine sahiptir ve çırpılmış topraklarda oynamasına rağmen tehlike vardı. Üç saat 14 dakikalık oyundan sonra 7-6 (8), 6-3, 4-6 ve 6-4'ü sürdürdüm ve farklı bir düşmanın sizi beklediği Roland Garros çeyrek finallerine geçtim, Tommy Paul. Yankee, çok Yankee, Boş zamanlarında New Jersey'de çiftçi, oyunu çok daha fazla Curvilneo. Belki bu sefer “hareketli satranç” olacak.

Sabahın aynı sıcaklığından Alcaraz, Shelton'un Sbito hizmetine karşı koymak için korkuluktu. Bu hafta, şans eseri, L ve ekibiniz tartışmalı bir Fran'ı keşfetti, Enzo Coucaudkoçunun dediği gibi “ona sert vurur” Juan Carlos Ferrerove sabahın on biri zaten Track 2'de, İspanyolların çıkarabilmesi için dışarı çıkıp dışarı çıkıp dışarı çıkıyordum. “Patlamıyorum, daha fazlasını yapamıyorum,” diye itiraf etti Couacaud, ama Alcaraz'ın daha fazlasına ihtiyacı vardı. Geç saatler, zaten Philippe Chatrier pistinde aynı tanıştı, ama ne olursa olsun.

Shelton'un Melbourne OA New York'a pars tarzı, çimentodaki bir piste ve 'jet gecikmesinin' üstesinden gelmek zorunda kaldı. “Bugün, çok sabır,” dedi Ferrero ve çok sabır. İstatistikler, borsaların sadece% 10'unun dokuz darbeyi aştığını söylüyor; Mayora üç veya dört başlangıç darbesini geçmedi. Buna ek olarak, diğer durumlardan farklı olarak, bu sefer Shelton aşırı ödenmemiş hatalara düşmedi, böylece Serenity zorunlu idi. “Sakin olmak, sakin kalmak zorunda kaldım. Bazı anlarda kendime kızdım, ama düşündüm: 'Relaje, Carlos, daha kötü olmasa da,' Alcaraz'a itiraf ettim.

Julien De RosaAFP

Spor hareketi

Çok fazla savaş seçenler, gelecek ve oyun zamanı haline getirecekler. İki unutulmaz zaman vardı: onları tekrar görmek için oyuna geri dönmek zorunda kaldı. Birincisi ilk set İngiliz formu, 'kravat molası' bir kravat molası, hiçbir şey söylemiyor, ancak Castilian ölüm Sbita bu sefer tartışılan şeyi çağrıştırıyor: ya hepsi ya da hiç. Perda ise, Alcaraz ayrılmak için maliyeti bir labirime girdi; Eğer kazanırsa, Sky Clear. Bu durumlarda yeteneğine rağmen, İspanyolca 4-1'e karşı çarpık adımla başladı ve uçurumun önünde durmaya devam etti. Defendi'ye karşı üç set top. Üç Sava topu, biri onların voleybolu ile bir tanesi ile.

İlk setteki Xito, Shelton'u teslim olmaya davet etti, ama öyle değildi. Sonuna kadar takip ettim, devam ettim ve devam ettim. İkinci setin başlangıcında, Amerikalıların tekrar fırsatları vardı, sonra beş mola topu ve kayıp. Bu oyunda, tam olarak, Alcaraz'ın bir sportmenlik detayı vardı. Uzun bir değişimden sonra, raketini havaya atan bir topu savut edin ve ne Başkan Yargıç ne de Shelton fark etmedi. Mesele İspanyolca içindi. Ama ne olduğuna dikkat edin ve gerektiği gibi kaybetti. Daha sonra, üçüncü sette, rakibinin mücadelesinin bir ödülü vardı, ancak Alcaraz daha sonra nasıl çözüleceğini biliyordu.

“Bu ilk seti kazanmak çok zordu, oyunun çok daha zor olmasaydı. Üçüncü seti kaybetmesine rağmen seviyeyi korumaktan mutluluk duyuyorum,” diye analiz ediyor dünyanın şu anki iki numarasını, “hiçbir şey söyleyemezdim,” ama suçlu hissediyordum. Eğer yasadışı bir şey yapsaydım, dürüst olmak gerekirse, aynı. “