Sadiq'in topuğu Sadar'da Valencia'yı kurtarır, ancak onu inişten çıkarmaz | Laliga EA Sports 2024

feateous

New member
Sadiq'in topuğu Sadar'da Valencia'yı kurtarır, ancak onu inişten çıkarmaz | Laliga EA Sports 2024Güncellenmiş 2 Mart 2025 Pazar –
23:15

Teslim olmamak için asla yenilmeyeceğimize inanmak gerekir. Valencia için bu afişlerden biri Umar Sadiq. İnanılmaz bir topuk kurtarma ile 87. dakikada Sadar'da bir nokta Osasuna Zaferi zaten bağlamaya çalıştım. Abyss'ten çıkmak için tırmanırken takıma oksijen vermek Villarreal'da yaptığı şeyle aynı şeydi. [Narracin y estadsticas: 3-3]

Valencia'nın cemaatinin ceketi olmadan kazanamayan tek Laliga takımı olması tesadüf değil. Kabuğundan uzak Mestallabunu başarabileceğiniz işaretlerden daha fazla, rfagas için kırılgan olur. Onu her zaman en az iki puan bırakan bir şey olur. Pamplona'da çok fazla şey vardı.

El Sadar'a Brega'ya hazırlanan ve Corbern'in üç merkezle oynaması için ve Rioja gözetimlerde çaba sarf edildi Bryan Zaragoza. Pillos arasındaki bu düelloya, ancak Valencia Osasuna'ya daha merkezli görünüyordu. Bir atış Enzo Barrenechea Ve bölgedeki son kötü Sadiq kararları, bir saatin ilk çeyreğinde ve Var hatlarına karşı bir gol gören Rojillos'u rahatsız etti. Rioja Bakıyor Catena'nın arkasından Diego LpezAsturian yardımcı bayrağına bakmadan koştu, Sergio Herrera ve Marc'a kesildi. Her ihtimale karşı. İyi yaptı, çünkü kararlı revizyon doğru pozisyonda kalmıştı ve hedef skorborda yüklendi.

Olabilir Sadiq Gay, penaltı noktasına bir baln koyduğunda ikincisini yaparak, ancak atış aramak yerine Diego Lpez'e katılmaya çalıştı. Nijeryalı Valencia'nın bir dakikalık huzur almasını engellemeyi bitirdi, çünkü Osasuna uyanmaya başladı. Bryan Sevillian Gölgesiyle dalga geçmeyi başardı ve Mamardashvili'yi çapraz atışını reddetmeye zorladı. Sonu Lane'i almıştı ve gruptan Butimir'i tehlikenin kalbinde aradım. Sadece Hırvat Aimar Oroz Onu büyük Valencian savunmasının pasifliğine bağlayacak.

Oyun aniden bir darbede kaldı ve her şey söylendi. Oroz ortaya çıkarsa, gastroenterit için üç kilo daha az Javi Guerra Sonuç olarak binmek ve şimdi kalecinin dibinde Sadiq Mand'tan bir merkez koymak. Valencia'nın yerini almıştı ve bir kez daha Osasuna'ya göre avantajını daha fazla ambalaj gösteremedi. Aslında, molanın kenarına sadece altı dakika içinde skorbordun etrafında dolaştı.

Aimar Oroz, Valencia'ya karşı ikinci golünü kutluyor.

Aimar Oroz, Valencia'ya karşı ikinci golünü kutluyor.EFE

Önce bir dahi ile Aimar Oroztüm düellolara katlanmayacak ve sıkılacaktı. Areo'yu sağ kanattan kaçtım, ileri bir şey olan Mamardashvili olmadan ön tarafa doğranmış bir merkez koymak onu durdurabilir. Yetenekli orta saha içgüdüsel davranıyor, ama düşünmek için zamanı olurdu çünkü Valencia için o oyunda görünmezdi. Kimse önemli değil.

Beraberlik Corbern'in takımı için bir Mazazo olsaydı, Rubn Garca'ya Mosquera Cezası Zamanla yerine getirildi, oyun gereksiz olduğu kadar tartışılmaz, daha fazlaydı. Bu sefer Budimir Gürcü kaleci olmak için aldatıyor Osasuna'nın tarihinde Maximo golcüsü 58 golle birinci bölümde. 59, sadece Valencian kalecisi stantlara gönderdi.

Osasuna, ikinci bölümde devrim yaratan hatalarını Valencia'dan daha iyi değiştirdiği bir maçta skorbordu çevirmişti. Oroz sahasını Lesin için terk etmek zorunda kaldı ve Bryan Zaragoza'nın Valensiyalı ekibine ayarlanan odadan kaçmasına rağmen saldırılar aralıklı. Corbern bankta baktı ve RDAGO'yu sadiq ile başlattı Rafa Mir. Murciano de Cabeza, aynı zamanda Rioja'nın, göreve dokunarak kaybolan sol ayaklı bir atışla. Baln'ı kaçırarak avantajlarına katlanmak için kendilerini korumaya başlayan bir Osasuna bastırdılar. Bu arada, Valencia zaten Javi Guerra girişinden sonra iki şaşırtıcı karardan sonra sahadan eşcinsel.

Kızılların eklemesini önleyecek kadar hiçbir şey görünmediğinde, hiçbir şey olmaz … Sadiq sihir yapana kadar. Bir topukla yorgun bir merkezi çekilişin amacına dönüştürdüm çünkü Aadido'da Catena, eşleşenleri tekrar kıracak saplamayı err.