Şampiyonlar: Madrid'in Wembley'deki partisi: Bellingham'ın annesi Ancelotti ve Mourinho için “şarap veya bira”, bir “muska”, kavga… | Şampiyonlar Lig

feateous

New member
Şampiyonlar: Madrid'in Wembley'deki partisi: Bellingham'ın annesi Ancelotti ve Mourinho için “şarap veya bira”, bir “muska”, kavga… | Şampiyonlar Ligi 2023“Yorgunum. Bir şaraba ya da biraya ihtiyacım var. Ve bu pazar mutlaka puroya ihtiyacım var.” şaka yapıyordum Carlo Ancelotti koridorlarında Wembley StadyumuÇimlerdeki kutlama, kupanın takdimi, resmi medya ile yapılan taahhütler, basın toplantısı ve karma alan tamamlandıktan sonra. İtalyan teknik adam, başında 64 yılŞampiyonlar Ligi finalinin ardından bir maç daha yaşadık. O Real MadridReal Madrid'i çıtayı yükseltti Onbeşinci Biraz acı ama bolca mutlulukla, İtalyan'ın bu sezon boyunca durmadan tekrarladığı iki kelime ve hakem maçın bittiğini anons ettiğinde stadyumda her şeyin olduğu yeni bir maç başlamıştı: parti, birçok fotoğraf, birçok söz, kahkahalar, şarkılar ve hatta bazı kavgalar. Görelim.

Gözyaşları Courtois Bitiş düdüğünün ardından parti başladı. Bellingham Kontrolsüz bir şekilde banktan atladı, sevinçten zıpladı ve çevresinde oluşturulan gruba katıldı. Carvajal, Rüdiger ve Nacho. Bu arada bankta sakin bir şekilde oturuyorum. Toni Kroos Orada bulunan herkesi kucakladı ve yurttaşını aradı. Hummel'lar, milli takımın arkadaşı. Onun için bu onun en içten selamlaması ve ilk duraklamasıydı. Sonuna kadar bir beyefendi.

Kroos omuzlarında.ADAM VAUGHANEFE

Birkaç metre ötede danslar başladı. Vinicius Madrid takımıyla kutlamaya geldi Tchouaméni ve Camavinga Dans ettiler ve geri kalanı şunu söyledi “seni nasıl sevmeyeceğim“ve UEFA çalışanları kupanın takdimi için sahneyi hazırlıyorlardı; Zidane, bardağı Nacho'ya uzatan kişi. Fransızlar ve Gareth Bale Bunlar takıma eşlik eden eski sevgililerdi. Her şey ailede kaldı.

Carvajal ve Vinicius.

Carvajal ve Vinicius.ADAM VAUGHANEFE

Manteo, danslar, pelerin…

Kaptan orejonayı Londra semalarına kaldırdıktan sonra durum kontrolden çıktı. Oyuncular, Madrid taraftarlarının arkasına en yakın çim alanda ve taraftarların çoğunun toplandığı köşede galibiyeti kutladılar. futbolcuların akrabaları. Ve ilk andan itibaren bu durum bir sorun haline geldi, çünkü stadyum güvenliği aile bireylerini çimlere çıkarmak istemedi ve oyuncular sadece onlarla birlikte kutlama yapmak istedi.

Parti devam ederken Madrid işçileri durumu yeniden yönlendirmeye çalıştı. Manteo'dan Ancelotti'yeİtalyanlarla dans et, Boğa güreşçisi peleriniyle Nacho, Militao'nun omuzlarında Kroos ikonik bir görüntüyle arkadaşlarıyla çevrili…Ve herkes kadehini kaldırıyor, buna dahil Jeremy de LeonAntrenmandaki oyuncu sayısını dengelemek için Şampiyonlar Ligi takımıyla birlikte seyahat eden ve soyunma odasında sevgiyle “The” olarak anılan bir Castilla oyuncusu.muska“.

Rüdiger tribünde.

Rüdiger tribünde.Kiko HuescaEFE

Senin tarafında, Rüdiger neredeyse Modric'in işini bitiriyordu. Hırvat, Alman'ı omuzlarına aldığında şaka yollu “Dizim!” diye bağırmak zorunda kaldı. “Altı, altı, altı, altı!“, stoper, Luka'nın kazandığı Şampiyonlar Ligi'ne atıfta bulunarak deli gibi tekrarladı.

Güvenlik arasında kavga

Tribünlerde kulüp üyeleri, aile üyelerinin sahaya çıkması için güvenliği ikna etmeyi başardı ancak bazı yanlış anlaşılmalar yaşandı ve durum kavgaya dönüştü. Madrid güvenlik departmanından işçiler ve Wembley stadyum güvenliği (UEFA'dan değil) aralarında yumruklaşma ve itişmelerle sonuçlanan bir tartışmaya girdi. Hepsi bazı aile üyelerinin geçmesine izin vermedikleri içinBu durum futbolcuların ve kulübün öfkesine neden oldu. Stadyum çalışanları, bu kişilerin ilgili akreditasyona sahip olmadığını ve futbolcuların kendilerini aramak için koltuklara çıkmak zorunda kaldıklarını savundu. Durum içeride birkaç Wembley güvenlik personelinin Madrid güvenliğini stadyumun duvarlarına doğru itmesiyle devam etti. Bir kaos.

Bellingham ve ailesi.

Bellingham ve ailesi.JUSTIN TALLISAFP

Bellingham'ın annesi, Mourinho hayranı

Çimlerin üzerinde, Vinicius'un erkek kardeşi Bellingham'a sarılmak için koştuonu başka bir aile üyesi gibi karşıladı. İngiliz, annesiyle arasında bir kanca görevi görüyordu. José Mourinhokendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişi. “Annem yıllardır Jose'nin büyük bir hayranıydı. Şampiyonlar Ligi madalyasını ve maç formasını annesine veren oyuncu, “Ben de ondan onunla fotoğraf çektirmesini istemek zorunda kaldım” dedi.Gelecek sezon Fenerbahce ile karşılaşırsanız rahat olun“, dedi Türk takımına yeni imza atan Portekizli teknik adam.

Vinicius 'patronu' rapçiyi selamlamak için tribünlere yaklaştı Jay z, geçen yaz Brezilya'nın işlerini yürüten şirketi satın alan Roc Nation temsilcilik ajansının sahibi. Şunlardan biriydi vip oyunculara yaklaşanlar ve diğerleri gibi Lando NorrisBirkaç futbolcuyla fotoğraf çektirmek için çimlere inen Formula 1 pilotu. Hedefte, Camavinga yorulmak bilmeden kardeşiyle futbol oynadı küçük ve diğer meslektaşların çocuklarıyla. Daha fazlası için benzinim vardı.

Vinicius.

Vinicius.GLYN KIRKAFP

Parti karma alana ve otobüse doğru ilerledi. Vinicius zaten güneş gözlükleriyle ortaya çıktı. Bütün gece Madrid şarkıları mırıldanırken onları çıkarmadı. “Madrid oyuncularının 'şimdi' dedikleri ve gidip kazandıkları bir zaman gelir” diye özetledi. Florentino Perez koridorlarda. Başkan, “Yalan söylemeden, iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum” diye şaka yaptı.

Kulüp başkanının yanında ona soran Vinicius vardı “Beni tekrar yenilesin“Sonsuza kadar burada olmak istiyorum.” Toni Kroos bunu itiraf etti “mükemmel sonBellingham, kariyeri açısından “bunun mükemmel bir sezon olmadığını, kupayı kaçırdık” ve Modric onun ” olduğunu hatırladıİnsanların yaş hakkında konuşmasından bıktımkendimi iyi hissediyorum.” Otobüste ellerin camlara vuruşu duyuluyordu. Müzik çoktan başlamıştı ve parti bitene kadar susmayacaktı. Kibelebu Pazar gecesi.