Şampiyonlar: Pep Guardiola: “Asla 'Siktir et' veya 'Siktir et'i anlamaya gelmedim. Şampiyonlar Ligi 2024

feateous

New member
Şampiyonlar: Pep Guardiola: “Asla 'Siktir et' veya 'Siktir et'i anlamaya gelmedim. Şampiyonlar Ligi 2024Güncellenmiş 18 Şubat 2025 Salı –
20:47

Pep GuardiolaManchester şehir teknisyeni, İngilizce ifadesi 'fuck off' ise girmez Jude Bellingham Laliga'daki son sbado, Osasuna'ya karşı Real Madrid partisinde kovuldu, saygı eksikliği ve İspanyolca, “Rbiters, onları yalnız bırakıyor” diye açık bir mesaj bıraktı.

“Benim ingilizcem iyi, ama asla 'sikiş” ya da' siktir eti 'anlamaya gelmedim. Bana birkaç yıl ver, Bernabu La vspera La Vspera Stadyumu, Real Madrid'e karşı Şampiyonlar Ligi'nin 16 turuna erişim turunun ikinci ayağından.

“Tüm hayatınız boyunca hakaret oldu ve bunlar alınan kararlar. Sorun çeviri değil, niyettir ve bu Jude demek zorunda, önemli olan bu. Bir gülümsemeye hakaret edebilirsiniz ve hatta pahalı. Bu arada olası şeyleri araştıran rbitro, vay canına … onları yalnız bırak, yapabileceğimiz en iyisi, “aadi.

Guardiola, ekibinin Real Madrid'e karşı sahip olacağı tahkimle sakin ve bu konuda oyuncularıyla asla konuşmamasını garanti etmez, çünkü bazen bile kimin kolej olduğundan habersizdir.

“Rbiter bunu olabildiğince iyi yapıyor; tüm Avrupa'nın incelemesi altındadır ve bunu iyi yapmak istiyor çünkü sizi tüm gezegeni görüyor. Doğru kararları vermeye çalışıyorlar. Bazen yanlış ve bazen değil, değil,” Ama daha fazla baskı hissettiklerini sanmıyorum “, DeFendi.

“Oyuncularımın rbiterlere çok fazla hitap etmediğini deniyorum. Unutulması imkansız bir şey varsa, çok karmaşık bir şey, mantıklı, ama çoğu zaman Quin bile rbiter olmayacak. Bunun hakkında asla konuşmam Takımla ve Maana'yı da geçmiyor, “dedi.