Sırt üstü maraton koşan ve 'Kadife tabut'a imza atan çok yönlü ve gerçeküstü boğa güreşçisi Diego Bardán hayatını kaybetti

feateous

New member
Sırt üstü maraton koşan ve 'Kadife tabut'a imza atan çok yönlü ve gerçeküstü boğa güreşçisi Diego Bardán hayatını kaybettiDiego Bardn, çok yönlü ve gerçeküstü bir boğa güreşçisi. Bu çarşamba günü 83 yaşında Zafra Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Hoy de Extremadura'ya göre. 1941'de Fuente del Maestre kasabasında doğdu ve hiçbir zaman alternatifi seçmedi. Ama bu en az olanı.

Saçları açık olarak boğa güreşi yapardı; Camarón'un şarkı söylediği flamenko boğa güreşinin mucidiydi. Curro Romero ve Jos Merc, Rafael de Paula'ya Reklam için ışıklı takım elbise giyen ilk boğa güreşçisi Luis Reina'nın kontrolünü ele aldım.

“Kendisini 'panik boğa güreşçisi' ilan eden Fernando Arrabal, Topor ve Alejandro Jodorowsky'nin arkadaşı ve gerçeküstücülükle ilgili sanatsal hareketin bir parçası” diyor. Extremaduran gazetesinin ölüm ilanında Pepe Orantos. Bardon, Paris'in entelektüellerini fethetti.

Ayrıca maraton koştum. Juan Diego Madueo bunu 2020'deki lanetli boğa güreşçileri serisinde hatırladı: “Belki de Bardán'ın yaptığı en sıradan şey Diario 16 için İtalya turunda Julio Iglesias'a eşlik etmekti. 'Ben gazetenin kurucu ekibindenim' A Napoli'den dönüşünde, yeni atanan yönetmen Pedro J. ile tanıştı. onu New York maratonuna gönderiyor. 'Ne olduğunu bile bilmiyordum. O sırada sigara içiyor ve içki içiyordu. Büyülendim.' O zamandan bu yana New York'ta beş yıl üst üste 38,5 sırtüstü koştu.”

Dört elimle yazdım Ral del Pozo Hayata dair kağıttan bir efsane için kadife bir tabut (1980)Manuel Bentez El Cordobs'un efsanesi ve kahramanlıkları. Ve Cordob'lar onları öldürmek istedi.

Onu en son Sevilla'da selamlamıştım.bir asır önce Bcquer otelinin kapısında. Morantçı olmuştu. Bu nedenle o çok aklı başında bir deliydi ve sempatiyle dolup taşıyordu. Huzur içinde yat.