Trump Ukrayna'yı Rusya ile savaşa başlamakla suçluyor: “Asla başlamamalılar. Bir anlaşma yapmalıydılar”

feateous

New member
Trump Ukrayna'yı Rusya ile savaşa başlamakla suçluyor: “Asla başlamamalılar. Bir anlaşma yapmalıydılar”“Asla başlamamalılar. Bir anlaşma yapmalıydılar.” Bu kelimelerle, Donald Trump Ukrayna'yı Rusya ile suçladı ve neredeyse üç yıl sürdü. Onun ikametgahındaki bir röportaj sırasında Mar-a-LagoABD Başkanı Ukrayna Cumhurbaşkanı Eleştirisi tarafından üzüldü Volodimir ZelenskiSalı günü Rusya ile Amerikan konuşmalarına Riad Ukrayna varlığı olmadan: “Bugün” Oh, davet edilmedik. “

Ancak Elon Musk'un röportajı sırasında eşlik eden Trump, Beyaz Saray'ın başındaki tartışmalı önlemlerini de savundu. Diyerek şöyle devam etti: “Halkın iradesini geri yüklemek istiyoruz. Eğer cumhurbaşkanının iradesi uygulanmazsa ve halkın temsilcisi ise, bu, halkın iradesinin uygulanmadığı ve bu anlamına gelir. Bir demokraside yaşamıyoruz, bir bürokraside yaşıyoruz. Bu mantıklı mı? Bizi anayasayı ihlal etmekle suçluyorlar, ancak bizi suçladıkları krumların suçlularıdır (…) Anayasayı umursamıyorlar.

C, daha önce hiç görülmemiş bir derinlik, bazı yöntemler ve saldırganlık ile teyit etti. Vaat edilenleri yerine getiriyorlar, “tasfiye”, “sistemin sıfırlaması”. Ve kritik ve bölünmenin söylentilerinden önce, cumhurbaşkanının en sevdiği zincirde birlikte oturdular İlişkinizi övün, Ortak düşmanlarını eleştirin ve kesintiler, ayrılan bilgiler, mahkemelerin tüm kararları, ulusal ve uluslararası politikadaki tüm dönüşlerden endişe duyabilecek PAS vatandaşlarını güvence altına almaya çalışın.

Elon Musk sadece dünyanın en zengin kişisi değil ve insanlık tarihinin en güçlü konuşmacılarından biri olan X'in sahibidir. Musk aynı zamanda Amerikan Cumhuriyeti'nin iki buçuk yüzyılında benzeri görülmemiş bir figür. Neredeyse sınırsız güce sahip bir danışman, Resmi olarak somut pozisyonları veya amirleri yoktur. Beyaz Saray'a, Donald Trump'tan Mar -Lake konutuna, tüm federal ajanslara tam olarak erişim. Uygulamada, bir co -chair, Hiç oy almadan veya Kongre tarafından onaylanmadan somut kararlar alan memurun memurlarını idam eden kişi.

Son haftalarda misk profili ve gücü büyüdü, ancak kaçınılmaz olarak kritik olanlar. Muhalefetin, medyanın, aynı zamanda Cumhuriyetçi parti içinde de güne dönüştü Maga hareketinin bir yan kuruluşu (Amerika'yı tekrar harika hale getirin). Senato'da bağımsız olarak hareket edemiyor, Trump veya Musk'un herhangi bir kararını veya kaprisini durduramıyor, sürgün edilme korkusu için, cumhurbaşkanı, ilk ve milyonlarca girişimcinin yataklarını finanse etmek için bir rakibi destekliyor.

Bu yüzden milyonlarca Demcratos seçmeni ve geçmişinki gibi bir Cumhuriyetçi partinin destekçileri için son umut, 'Co -chants' kavgası. Yakında kabul edildi. Ancak seçimlerden üç buçuk ay sonra Vinculus kırılmaz. Ve her ikisinin de Salı günü göndermek istediği mesaj, kırılmayacak, agorers ile alay etmeyecek ve medyaya saldırmayacak.

“Görüyorum, ne denediklerini görüyorum. Birçok farklı şey var. Elon bana bir gün arıyor ve dedi ki: İnsanlar hazır ve görüyorlar, ne denediklerini anlıyorlar “ Trump, medyaya, özellikle televizyonlara veya AP ajansına saldırarak “yalan söylediklerini” söyledi.

Musk ve Trump, Trump ve Musk benzeri görülmemiş bir röportaj yaptı. Başkanlar yalnız veya en fazla aileleriyle ve zaman zaman başkan yardımcısı ile konuşurlar. Ama ikisi dün gece tilki zincirinin cmarasından önce, sunum yapan kişi ile ortaya çıktı Sean Hannitiy Bir aydan biraz fazla bir süre içinde ikinci kez, gerginlik, korku veya kıskançlık olmadan samimi, verimli bir ilişki olan bir 'balayı' sahneliyor. “Görünüşe göre iki kardeşle röportaj yapıyorum”.

Rusya, Ukrayna, Putin veya geleneksel müttefiklerin terk edilmesi hakkında tek bir referans veya soru olmasa da, dinamikleri anlamak, ayrıntılarla dolu ilginç bir konuşmaydı ve Tek şey gazetecilikti. Her iki girişimci de Quin'in daha büyük övgüleri kapsadığını görmek için birbirleriyle rekabet ediyor, ancak gazetecinin onları toplama çabaları karşısında iki soluk. “Parlaklığını” vurguladıktan sonra, ülke için ücretsiz çalışma cömertliği, uzun kariyerleri veya aldıkları birçok kritik. Yaptıkları “dönüşüm” ile büyülenmiş, “sonsuza dek ABD'nin kontrol ettiği bürokrasiyi sürüyor.” Musk, “her gün protogu muayenesine” benzer bir şey yaşadığından şikayet ettiğinde, cevap şuydu: “Washington'a hoş geldiniz. Bir arkadaş istiyorsanız, bir köpeği fincan.”

Tilkinin, Hannity'nin, danışmanların amacı bir sır değildi. Neredeyse cumhurbaşkanına ve danışmanına, kesintilerin reklamları, kapanışlar, işten çıkarmalar arasında sağlık veya eğitim konusunda endişe duyan milyonlarca insanı güvence altına almasını istediler. Trump, Avrupa nrdical pasoları gibi bir eğitim sistemine söz verdi, ancak milyarlarca israfın olduğu iddia edilen kesintileri ve işten çıkarmaları hızla geçirerek, sadece Medicare veya Sosyal Güvenlik gibi alanlardan biriyle yapıldı. Dlares.

Benzer şekilde, Beyaz Saray'ın tam rolü belirleyemeyen Musk, herhangi bir çıkar çatışması varsa, bunun “meydan okunacağını” garanti etti. Trump onu “O harika bir insan, sadece ülkeyi geliştirmek istiyor. Durumdan yararlanmak isteyen insanlar var. l başka bir karakteri var, öyle değil“Dedi.” Bana bir iyilik istemek için, “dedi Trump.