Trump'ın kampanyadaki muhteşem anları: “İnekleri seviyorsanız Kamala'yı kovmalısınız”

feateous

New member
Trump'ın kampanyadaki muhteşem anları: “İnekleri seviyorsanız Kamala'yı kovmalısınız”Kamala Harris binalardaki pencereleri yasaklayacak. Ayrıca ineklerin de yasa dışı olduğunu ilan edecek. Ve sığır eti. Obama Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanıdır. Amerikalı ebeveynler anlaşılır bir şekilde çok endişeliler çünkü sabahları çocuğu okula gönderiyorlar, orada onu ameliyat ediyorlar ve öğleden sonra onu kız olarak geri veriyorlar. Nihayet, Kamala Harris boktan ve zihinsel engelli.

bunlar en parlak fikirlerden bazıları Donald Trump'ın bu seçim kampanyasında başlattığı kampanya. Bunlar yeni bir şey değil. Eski başkan ve anketlerde favori Amerika bir var saçmalamaların uzun tarihi bazen saçmalıkların derinliklerine inen (2019'da Beyaz Saray'dayken rüzgar elektrik türbinlerinden çıkan “muazzam duman” hakkındaki ifadesini dinlemeniz tavsiye edilir) veya hakaret (bu bağlamda, bundan daha iyi bir şey değil) 2015 yılında başkan olmadan önce gazeteciyi taklit etmeye başladı. New York Times Kollarında doğuştan kusur bulunan Serge F. Kovalevsky).

Ancak bu kampanyada kendini aştı. Özellikle Temmuz ayından bu yana, anketlerde Harris'i takip etmeye başladığında, bu da onu açıklamalarının saldırganlığını ve fantezisini artırmaya zorladı; bu görevde başkan yardımcısı adayının coşkulu desteğini aldı. JD Vance. Bu nasıl Haitili göçmenlerin kedi ve köpek yediğine dair sahtekarlıklar Ohio'nun Springfield kasabasında öyle bir şey vardı ki koz savunmaya devam ediyor: Hatta geçen hafta Fox News televizyon kanalına verdiği bir röportajda bunun yalan olduğunu kabul etmeyi reddetmiş ve Haiti'nin gastronomi listesine yeni bir tür eklemişti: “Peki ya kazlar? Kazlar hakkında ne diyorsun?” Bütün kazlar ortadan kayboldu.”

Ancak bu açıklamaların çoğu stratejiktir. Joe Biden nerede olduğunu bilmiyorsa, Trump çoğu durumda biliyor (gerçi bazen boş kalıyor, belki de 78 yaşında olması nedeniyle, geçen hafta Pensilvanya'daki bir mitingde 39 dakika boyunca hiçbir şey söylemeden dans etmeye başladığında olduğu gibi) insanlar ayrılana kadar). Mesajları dolaylı olarak X'in (eski Twitter), Rumble ve diğer ultra sosyal ağların en derin bataklıklarında gelişen aldatmacalarla ilgilidir.

et yasağı ve inekler, örneğin vejetaryenlerin iktidarı ele geçireceği ve gerçek bir erkeğin yemeği olan dana bifteğinin erişilemeyeceği korkusuyla bağlantılıdır. Bu teorilere göre penceresiz binalar, Trump'ın varlığını inkar ettiği küresel ısınmaya karşı mücadele stratejisidir ve üstelik eğer gerçekleşirse daha iyi olacaktır çünkü “üzerine inşa edilecek daha fazla sahil alanı olacaktır.” Bir çocuğun cinsiyetinin birkaç saat içinde değiştirilebileceği ve bunu okulların yaptığı teorisi, Noel Baba'nın uçan ren geyiği kadar geçerli ancak buna inananlar da var.

Trump'ın kampanya hatıraları Appleton, Wisconsin'deki Cumhuriyetçi Parti'de satışa sunuluyor.KAMIL KRZACZYNSKIAFP

Belki de tüm bunların en çarpıcı yanı, ABD medyası görmezden geliyor. Trump'ın golf figürü Arnold Palmer'ın üreme sisteminin boyutlarına övgüde bulunduğu Latrobe, Pensilvanya'daki mitingde -teorik olarak- Demokrat New York Times “Başkanın konuşmasına golfle ilgili yarım saatlik anekdotlarla başladığını” bildirmekle yetindi kendisini. Hiç kimse bir sporun anekdotları arasında bir oyuncunun kalesinin büyüklüğünün yer aldığını düşünmez, ancak 2024 Amerika Birleşik Devletleri'nde işler böyle.

Aşağıda, hiçbir şeyi değiştirmeden, Trump'ın kampanyasının bazı önemli noktalarının kısa bir derlemesi yer almaktadır; dolayısıyla sözdizimi bazen anlamsızdır. İlk örnek, başkanın Pazartesi günü Truth sosyal ağında yayınladığı bir montajdır; bu montajda, eski başkanın hiç sahip olmadığı bir fiziğe sahip bir futbolcu gibi davranma çılgınlığını bir kenara bırakırsak, bir psikanalist şüphesiz Trump'ın bazı tiplerini tanımlayacaktır. Palmer'ı kıskanıyorum. İkincisi, Trump'ın kendisini eşitlediği benzer bir durum Elvis Presley.

Sığır

“Benim adım Ryan. Altı yaşındayım. Massachusetts'te bir çiftlikte yaşıyorum. En sevdiğiniz çiftlik hayvanı hangisi?”

“Sana kimi sevdiğimi söyleyeceğim. İnekleri seviyorum. Ama Kamala'yla gidersek başka ineğin olmayacak çünkü onlara izin verilmeyecek. Bu çocuğun gün berbat ama ben “Bence inekler çok tatlı, çok güzel ve çok… ama radikal, çılgın bir solcu olan Kamala'ya göre, başka ineğimiz olmayacak. inekler, onu dışarı atmalısınız.”

(Fox News'te bir çocuğun yaptığı telefon görüşmesine yanıt, 18 Ekim).

“Kamala kırmızı eti yasadışı hale getirmek istiyor. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Bu artık ineklerin olmayacağı anlamına geliyor. Sanırım sonunda insanlardan kurtulmak isteyecek. “Daha fazla insan olmayacak.”

(Güney Carolina Rallisi, 24 Temmuz)

Geçen dakika Georgia'nın Zebulon kentinde düzenlenen bir miting öncesinde bir kadın üzerinde Trump'ın resminin bulunduğu bir pankart taşıyor

Çarşamba günü Georgia'nın Zebulon kentinde düzenlenen miting öncesinde bir kadın üzerinde Trump'ın resminin bulunduğu bir pankart taşıyor.YASUYOSHI ÇİBAAFP

İnekler ve pencereler

“[Los demcratas] Bu ülkede harika şeyler yapmak istiyorlar, artık ineklerin olmaması ve binalarda artık pencere kalmadığını. Bu ülke için harika planları var. Gerçek şu ki, onlar deli.”

(Nevada Mitingi, 12 Ekim)

Windows

“Demokratlar binaları yıkıp çok küçük pencerelerle yeniden inşa ediyorlar. Tamam, çok küçük pencereler, dışarıya bakamadığınız yerde, ışığı göremezsiniz.”

(Fox News röportajı, 3 Ekim)

Okullarda çocukların cinsiyet değişimi

“Size Bronx'taki eğitim sisteminin başarısızlığını sormak istiyorum. Bunu daha iyi hale getirmek için ne yapacağız?”

“Washington'dan yetkilileri getirin. Washington'daki binaların yarısı Eğitim Bakanlığı'na ait. Hiçbirine ihtiyacınız yok. İngilizce öğrettiklerinden emin olmak için konuyu bir kişi ve bir sekreterle sınırlandıracağım. Tamam biraz İngilizce, okuma, yazma ve aritmetik. Transeksüel olmadan, ameliyatsız, biliyorsunuz çocuklarınızı götürüyorlar… Oğlunuz sabah okula gidiyor, öğleden sonra geliyor ve onu bir şeye dönüştürmüşler. kızım, anne-babanın izni olmadan, neyle ilgililer? Bana ilk söylediklerinde şöyle dedim: “Biliyor musun? “Bu abartı. Hayır. Bu olur. Bunun olduğu alanlar var. Bunun olmasına izin vermeyeceğiz.”

(Fox News röportajı, 21 Ekim)

Donald Trump, Pazar günü McDonald's'ta arabaya servis yapan müşterilere hizmet veriyor.

Donald Trump, Pazar günü McDonald's'ta arabaya servis yapan müşterilere hizmet veriyor.McNamee'yi kazanGetty Images

Golf oyuncusu Arnold Palmer'ın penisi

“Arnold Palmer gerçek bir erkekti. Bunu kadınlara olan saygımla söylüyorum. Kadınları severim ama o çocuk… o çocuk… o çocuk… gerçek bir erkek olan bir çocuktu. Bu adam adam Güçlü ve dayanıklıydı, bunu söylemek istemiyorum ama diğer yıldızlarla birlikte yağmura tutuldu [del golf] ve şöyle dediler: “Tanrım, bu inanılmaz.” “Burada çok bilgili kadınlarımız var ama bu adam özel bir adamdı (…) Daha önce de buradaydım ve bunu anlatmıştım ama çok fazla ayrıntıya girmeden.”

(Pennsylvania'daki miting, 19 Ekim)

Kamala Harris

“Kamala Harris'e ona katlanamayacağını, onun berbat bir başkan yardımcısı olduğunu söylemelisin. Defol buradan Kamala.”

(Pennsylvania'daki miting, 19 Ekim)

“Joe Biden sonunda zihinsel engelli oldu. Kamala bu şekilde doğdu.”

(Wisconsin Rallisi, 28 Eylül)

Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanı kimdir?

“Geçen hafta ona sordular [al presidente hngaro, Viktor Orban]: “Başkan Obama hakkında ne düşünüyorsunuz? Dünya patlıyor ve çöküyor gibi görünüyor…” O da şu cevabı verdi: “Çok basit. Derhal istifa etmeli ve yerine dünyayı güvende tutan Başkan Trump getirilmeli.”

(New Hampshire Rallisi, 11 Kasım 2023)

“Putin'in Obama'ya o kadar az saygısı var ki atom savaşından bahsetmeye başlıyor. Ne sen. Atomik.”

(Virginia'daki miting, 2 Mart)

“Bunların hepsi İran'dan geliyor ve Obama bu konuda konuşmak istemiyor.”

(Fox News'teki röportaj, 24 Ekim)

Köpekbalıkları

“Ben de 'Sana bir soru sorayım' diyorum. O da 'Kimse bana bu soruyu sormadı ve bunun nedeni MIT'le olan ilişkim olmalı' diyor. [el Instituto Tecnolgico de Massachusetts]MIT ile ilişkim.” Çok akıllı bir adam.

Ben de ona şunu söylüyorum: “Tekne ağırlığından dolayı batsa ve sen teknenin içinde olsaydın ve teknede çok güçlü bir batarya olsaydı, batarya suyun içinde olsaydı ve etrafta bir köpekbalığı olsaydı ne olurdu?” 10 metre ötede.”?” Bu arada, son zamanlarda çok sayıda köpekbalığı saldırısı oluyor. Gördün mü? Bir sürü köpekbalığı… Ve bugün bazı adamların onları haklı çıkardığını gördüm: “O kadar da kızgın değiller.” [los tiburones]. “Kızın bacağını aç olmadıkları için değil, onun ne olduğunu yanlış anladıkları için aldılar.”

Ben de ona şunu söylüyorum: “Yani teknenin 10 metre uzağında bir köpekbalığı var. Tekne batarken su aküye ulaşırsa elektrik çarpacak mıyım? Teknede kalıp elektrik çarpacak mıyım? Yoksa tekneye mi atlayacağım? köpekbalığına su içip elektrik çarpmadım mı?” Çünkü sana bir şey söyleyeceğim: Cevabı bilmiyordu.

Bana şunu söyledi: “Kimse bana bunu sormadı.” Ben de “Bunun iyi bir soru olduğunu düşünüyorum. Suda çok fazla elektrik akımı var” diyorum. Ama köpekbalığı olsaydı ya da elektrik çarpsaydı ne yapacağımı sana anlatacağım. Elektrik çarpmasını tercih ederdi. Her zaman. “Köpekbalığının yanına gitmiyorum.”

(Nevada Mitingi, 10 Haziran)

Pablo Pardo, Doktora