Turnuvayı değiştirecek bir darbe: Rahm Açık için mücadeleye giriyor

feateous

New member
Turnuvayı değiştirecek bir darbe: Rahm Açık için mücadeleye giriyorGüncellenmiş 19 Temmuz 2024 Cuma –
22:47

Bir raundu, belki bir haftayı ya da bir turnuvayı değiştirecek bir darbe, işte bu, turnuvanın ikinci gününün tarihçesi Açık Şampiyona Ne zaman Jon Rahm Turun ortasında, büyükler ligindeki kötü sezonunun hayaletleriyle flört etti. Kartında +1, toplamda üçün üzerinde ve 9. delikte garip bir ikinci atış: “Düşük bir top denedim ve bana sert vurdu.” İspanyol'un topu çukurun 45 metre uzağına gelene kadar çaresizce yokuş aşağı yuvarlandı, ölümcül sert zemine battı ve ayaklarının çok altına düştü. Dengesini yeniden kazandı ve… bang… büyüsü Görünüşe göre 'Rahmbo'nun elinde Kraliyet Troon, Top, günün ilki olan inanılmaz bir kuşla deliğin içinde kaybolana kadar yokuştan aşağı yuvarlandı.

Yaklaşım her şeyi değiştirdi ve Rahm sanki kendine güven aşılamış gibi her zaman olduğu oyuncu haline geldi, çıkışlar Royal Troon'u büken ve akşam vuruş ortalamasını 76'nın üzerine çıkaran fırtınanın ortasında çim yollar bulmaya başladı. İspanyol golfçünün figürü büyüdü.

12. delikte Seve'yi bir kez daha green'in dışından kurtardığı başka bir hassas par ile onurlandırdı ve 14 ve 15'te arka arkaya iki birdie yaptı. 14'üncü süperde bu par 3'ün tee noktasından topu deliğin bir metre uzağında bırakarak içeri girdi. 400 yardalık bir başlangıç ve yaklaşık dört metrelik bir vuruşla bitirmenin ardından 15'inci.

Adrenalin tavan yaptı ve 16'sında, son par beşte, önceki günlerin stratejisini takip etti ve çim sahayı 300 yarda bölen derenin önünde kalmaya çalışmak için üçlü demir oynadı. Rahm yanılıyordu ve füze gibi demir su engelinin içine düştü. “Bir önceki günküyle aynı sopayı biraz daha yükseğe vurdum ve dün nehre pek ulaşamadım, ne olduğunu gerçekten anlamıyorum” diye açıkladı. “Sürücüyü oynamayı düşündüm, ancak o çukurun sol ve sağındaki pürüzlülüğü görürseniz süper yüksek olur…, 16'da çim sahaya koysam bile iki gelirim… Bunu nadiren söylerim Analiz, “Par beşte bir atış yaptım ve altı yaptım” diye başarısız olmadım. İyi bir yaklaşıma rağmen, hata ona bir öcüye mal oldu. Negatif atalet, topunu sığınağa attığı 17. turdaki başlangıca kadar sürdü ve 18. turda 400 yarda üzerinde başka bir anıtsal sürüşle doruğa ulaştı, iki metrelik kuş vuruşunun deliğin gerisinde kalması utanç verici. +1 ve sekiz vuruş geride on üçüncü sırada yer alan Rahm, “Her şeye rağmen güzel bir gündü, orada olduğum için mutluyum” dedi. Shane Lowry Sabahı 69 vuruşla bitirdikten sonra -7 puanla turnuvanın tek başına lideri.

Rahm'a hafta sonu Jorge Campillo ve amatör Luis Masaveu eşlik edecek, her ikisi de kornadan giren +6'lı, Royal Troon'da hayatta kalan yedi kişiden sadece üç İspanyol olacaklar.

Campillo Dünü 80 vuruşluk çok büyük bir kartla bitirdi ve bugün günün en iyi kartı olan 68 vuruş -3'ü imzalamak zorunda kaldı ve bunu sadece beş oyuncu eşitledi. Sadece birkaç saat arayla on iki vuruş. “Oldukça sağlam oynadım, daha fazla vuruş yapmamış olmam çok yazık, bu yüzden hiçbir şey, tek vuruş için eve döndüm, bugün çok iyi oynadım, üç veya dörtten fazla oyuncunun beni yenebileceğini düşünmüyorum, bu doğru dün (+9 “Sadece üç ya da dört oyuncuyu yenmeliydim” dedi gülerek, bu hafta sonu oynayıp oynayamayacağından hâlâ emin olmayan İspanyol. Daha az rüzgarlı koşullardan yararlanmak, Campillo için ana dallarda ilk kesinti anlamına geliyor. İspanyol, tarihinde yedi grand slam turnuvasına katılarak bir hafta sonuna ulaşmıştı.

durumunda Masaveu, çok farklıydı, dün 73 vuruşu Rahm ile günün en iyi İspanyol rekoruna eşitti ve bugün çok acı çekmek zorunda kaldı, ancak 75 vuruşluk tutarlı bir sonuç elde etmeyi başardı ve sonunda ödülünü alacaklar. oyuncu gibi bronzlaşan ve küçük devrelerde birkaç yıllık deneyimle doğrulanabilecek rauntlardan biridir. Koçunun ve yardımcı yardımcısının bu haftaki çalışmaları da övgüye değerdi. Gonzalo Ferndez CastaoTüm tecrübesini oyuncusunun hizmetine sunan.

Nacho Elvira, Jaime Montojo, ngel Hidalgo ve David Puig'in yanı sıra Tiger Woods, Cameron Smith, Bryson DeChambeau, Vctor Hovland ve Rory McIIroy gibi en parlak isimler de turnuvanın dışında kaldı.