Üç işçi tutuklandı ve Bebeğin Kötüye Kullanımı İddiası için Bir Kule Aklı Müdürü

feateous

New member
Üç işçi tutuklandı ve Bebeğin Kötüye Kullanımı İddiası için Bir Kule Aklı MüdürüGüncellenmiş 11 Nisan 2025 Cuma –
16:49

Üç işçi ve Madrid'deki Torrejn de Ardoz'un çok özel okulu müdürü, ulusal politika tarafından kötü muamele ve bebek için can sıkıntısı olduğu iddiasıyla tutuklandı. Pratik bir öğretmen, yılın bir yılda ve sekiz ayda bir bakıcının acımasız saldırganlığını kaydetti onu merkezin yemek odasında beslerken. Bugün tasarruf kapalı.

Ulusal Polika Merkezden önce merkezden kovulduktan sonra bebeğe ahlaki bütünlüğe karşı iddia edilen bir suç için saldıran bakıcıyı tutukladı. Bu sabah diğer iki bakıcı ve merkezin müdürü tutuklandı. İkinci bir bakıcı da ahlaki bütünlüğe karşı bir suçla suçlanıyor ve başka bir çalışan ve yönetmen Omissin'in rahatlama görevi olduğu iddia edilen bir suçla karşı karşıya.

Tutuklanan dördü, davayı araştıran UFAM ajanlarının önünde ilan ederek Ardoz'daki Torrejn polis karakolunda. Ajanlar Ebeveynlerin birkaçına gösteri yapmayı bekliyorlar ve ebeveynlerin diğer şikayetlerini almak.

Bu öğretmene ihanet eden kayıt şok edici. Bakıcının onu beslerken orta yıllık bir kıza sahip olduğu üç agnic dakikası var. İşçi bebek vücudunu duvara bastırıyor. Büyük saldırganlıkla yüzünü tutar ve birkaç kez vurur. Sonra kızı bir bez yüz buruşturma ve güç gibi çevirir, baş aşağı iken, boğulabileceği önemli değil, kaşığı koyar. “Tükürdüm, tekrar koydum,” diye bağırıyor işçi çocuk durmadan ağlarken. Yemek odası duvarına karşı çocuğun kafasını şiddetle sallarken çalışan, “Yemek yutma, yutma,” diyor. Sahneye tanık olan daha fazla bakıcı var, ancak kimse bu sıkıntıyı önlemek için bir şey yapmıyor.

Özel olan tasarruf, ebeveynlerin sinyali olduğu gibi bakıcıyı zaten ateşledi. Torrejn Ulusal Polyc'in UFAM ajanları, bakıcı tarafından daha fazla saldırıya uğrayabileceğinden şüpheleniyor.

Birçok ebeveyn dün çocuk okulunun kapısına yaklaştı. İşçilerin geri kalanının nasıl bir parmağını hareket ettirmediğini anlamıyorlar. OMISSIN'in rahatlama görevi olduğu iddia edilen bir suça maruz kalmış olabileceğinden şüpheleniyorlar. Bazı ebeveynler, işçinin MS çocukları kabul ettiğini ve kapsamlı bir soruşturma beklediğini söyledi. Kayıtları gizli kılan ve bu çalışanın şiddetli davranışlarını ortaya çıkarmayı başaran uygulamalarda bir öğretmen olmuştur.

Son bilgiler göz önüne alındığında, Torrejn de Ardoz, Madrid Topluluğu Eğitim, Bilim ve Üniversiteler Bakanı Bölgesel Rea Madrid-Doğu Müdürlüğü'nden acil başlangıcını istedi. meydana gelen gerçeklerin bir soruşturma dosyası ve güçlü önlemlerin belirlenmesi onlarla ilişkili davranmak.

Benzer şekilde, söz konusu bölgesel yönetiminin eğitim müfettişliği hizmetinden, yukarıda belirtilen okulun organizasyonu ve işleyişi ve öğretim çalışmalarının yerine getirilmesine ilişkin, yasalara uyumu, SATIRLIKLARIN GARANTİ ve SATIRLIKLARININ GARANTİSİNİ ve öğrenme süreçlerine katılmayı sağlayan eğitim ekibinden yapılmasını talep etmiştir.

Torrejn de Ardoz Şehri, Boyeros Nmero 5 Caddesi'nde bulunan Eğitim Meclis Üyesi aracılığıyla, Şehrin diğer çocukluk eğitim merkezlerinde okula gitmeyi isteyen etkilenen herhangi bir ailenin eğilimine girer. Ayrıca Pazartesi'den Cuma'ya 08:30 – 14:30 arasında telefon 91 678 25 60 olarak da adlandırılabilir.

Kendi adına, Madrid topluluğunun eğitim denetimi, neler olduğu hakkında bilgi toplamak için bir dosya açtı Bu Çocuk Özel Mülkiyet Okulu'nda ve Eğitim Bakanı'ndan kabul edilecek önlemleri belirleyin.

Aynı zamanda, Bölgesel Rea Müdürlüğünün Okul Destek Servisi (SAE), bu okul kullanıcılarına onları bilgilendirmeleri ve çocuklarını bu müstehcen olmayan eğitim aşamasını sağlayan diğer merkezlere kaydettirmek istedikleri takdirde, Europa Basınını bilgilendirmeleri için tavsiyelerde bulundu.