Uefa Nations League: Espaa, kötü ve normal olanlar için iyilik için kazanır: Penaltının agonunda düşük geçişleri ortadan kaldırdıktan sonra ulusların

feateous

New member
Uefa Nations League: Espaa, kötü ve normal olanlar için iyilik için kazanır: Penaltının agonunda düşük geçişleri ortadan kaldırdıktan sonra ulusların 'son dört' i oynayınMart ayının bu kalın, ağır, daha gri yedek, uluslar liginin son dördüne kadar, Ttulo'yu yarı finalde Fransa ile karşı karşıya getiren, eğlenceli bir oyunu çözen bir Agnica penaltı parti sayesinde, çok fazla gol ve neredeyse her zaman her zaman her zaman bir ekip için gelişmek için çok fazla. İyi, kötü ya da normal olanlar için, dün olduğu gibi, ama gerçek kazanmak. Pedri Son lansmanı koydum ve müziği Raphael. Hiçbir şey, dans etmek için, o su kazanmakla ilgili. Ve Espaa (neredeyse) her zaman kazanır.

Kaynak İlk ayağa göre üç değişiklik yaptı. Dani Olmo ile PedriMingueza ile Pedro Porro Ve Oyonarzabal ile Morata. Sadece bir tane geçti. Giriş yapmak Mafyalı onaylanmış Sürü. Ve oyun ilk bölümünde Rotterdam'da görülenlere oldukça benzerdi. ESPAA, iyi bir başlangıçta, farklı olmasına rağmen, ilk bacaktaki gibi aynı dakika içinde karşılaştı. İyi bir kolektif oyun olsaydı Nikodün iyi bir kolektif oyundu, bir penterti ile çocuksu kadar açık Van Hectilerlediğini Oyonarzabal İspanyol forvet sırtında kaleciye ve bir şey yapmak için çok az seçenekle.

Tam olarak Oyarzabal cezayı işaret eden oydu ve Perşembe gibi Ah oyunu mahkencedebilirdi. De Kuip'te Morata'dan bir başlıktı ve dün el ele idi. Verbruggen Onu harika bir geçişten sonra aldım Huijsen. Çünkü bu gecenin haberlerinden biriydi. Menşe Dut Merkezi kaldı. Laporte Hala çok fazla laporte ve elbette başlık tekrar mevcutsa, ama …

Çelişen çocuk, geçti, topu çok rahat bir şekilde ele alıyor. İyi yerleştirilmiştir, neredeyse her zaman iyi oyuncular tarafından sunulan hissi sahadaki konumları ne olursa olsun öngörür ve teklif eder: kaldıkları için oynarlar. Nico'ya başka bir geçişi filtrelemek için zamanı vardı, Cucurella. İspanya için hayat yokuş aşağıdı.

Pedri, İspanya'ya sınıflandırmayı veren cezayı kutluyor.Jose JordanAFP

Ancak, şey bir tostn oldu. Düşük geçişler ilk bacakta olduğu gibi topu tekrar aldı. Ama büyük bir fark vardı. Rotterdam'da derhal bir tehlike hissi yaratmaya başlarsa, dün bir hedefe en çok benzeyen şey hafif bir atıştı Kluivert Mvil'e bakarken bir unii, çünkü çok gevşekti. Espaa, Rotterdam'da ve Ah ekibinde daha kısa bir takımdı Koeman İç salonları bulmak için acı çektim ve Ah'den topu gruplara götürdüm, bu sefer daha iyi savundu.

Moladan sonra ve başka bir net seçeneğe sahip olduktan sonra, bir ceza olarak sinyal rbiter en çok az görünen bir mücadele Le Normand ve Depaykravatını başladığı yere geri döndürdü. Aynı forvet, Brezilya'da gibi görünüyor, ikincisini yapmak üzereydi, ama bundan kaçının UNAI Harika bir durakla. Gece eğlenmeye başladı. Seçimin sorunu, başka bir şey arasında, Oyarzabal'ın oynamasıyla, merkezlerin çok cmodos yaşadığıydı. ATR'ler için çalıştıran temizleme veya hızlıca itiraz etmek için şişman bir forvetleri yoktu, böylece İspanya başka zamanlarda olduğu gibi gerilemedi.

Aldığım tek zaman, yani, tekrar ilerlemekti. Nico'dan bir yolculuk Oyarzabal'ı Verbruggen'e ve biraz servetle meti'ye bıraktı. Teşhis açık olduğu için, kaynağın gerçek oyuncuyu sahadan çıkarmak için merkezi bile almasına izin vermez ve Ferrangece olduğu gibi, çocukken tadını çıkarabilen hızlı bir adam. Zevk böyle değildi, çünkü bulma veya görme seçimi yetenekli değildi. Önemsiz.

Hollanda da çok fazla üretebildi ve kaba bir hata olmasaydı Dani Olmo Baln'ın çıkışında avantajı korumuş olabilirdim. Ace değildi. Sonra Prroga'da, sonunda ortaya çıktım, Lamino ana kadar kayboldu, ancak topun çıkışındaki başka bir savunma hatası, Espaa'nın hayatta kalmayı başardığı cezalara bir şeyler gönderdi. Ve kazan, ne hakkında. İyi günlerde ve kötü günlerde. Ve düzenli olarak da.