Ukrayna Savunma Bakanı, İspanyol endüstrisinden askeri materyal satın almak ve Robles ile buluşmak için Madrid'e seyahat ediyor

feateous

New member
Ukrayna Savunma Bakanı, İspanyol endüstrisinden askeri materyal satın almak ve Robles ile buluşmak için Madrid'e seyahat ediyorGüncellenmiş 14 Mart 2025 Cuma –
10:50

Ukrayna Savunma Bakanı, Rustem UmrovPAS'tan Zelenski'ye daha fazla destek garanti eden bir toplantı sürdürmek için İspanya'ya gitti. Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in çatışmada bir aylık yangını kabul edip etmediğine dair belirsizliğin ortasında Umrov, İspanyol homlogu Margarita Robles'e İspanya'nın ülkesine desteğine teşekkür etti. Bakanlık merkezinde sabah sekizinde yapılan bir toplantıda, Ulusal Bölgede Ukrayna ordusunun kurulmasına devam etmek için bir anlaşma imzaladılar.

Robles'in her zaman ihtiyaç duydukları her şeyde Ukrayna'yı desteklemeleri konusunda ısrar ettikleri unutulmamalıdır. Buna ek olarak, Ukraynalıların eğitim programı zaten İspanya'da eğitim almıştı 7.000 askerMayora, 5 hafta boyunca pratik bir eğitim alan işe alımları, savaşmak için öne çıkmaya zorladı. Umrov, bu eğitim programının Ukrayna için “büyük destek” olduğundan emin oldu.

Anlaşmanın imzalanmasından sonra, Ukrayna heyetiEIS Şirketleri İspanyol savunma endüstrisinden, Arquimea, EM&E, Rheinmetall Expall, Install, Nammo Palencia ve News Technologies Global Systems (NTGS).

Umrov Margarita Robles ile karşılaşmasının TRMON'una, gazetecilere, Ukrayna'nın özellikle dronlar gibi malzemelerde güçlü bir savunma endüstrisine sahip olmasına rağmen, “şimdi diğer geçişlerde satın almaları gerektiği için ihtiyaç duydukları başka şeyler olduğunu anlıyor” diye açıkladı. Uzun vadeli yatırımlar. “Gelecekteki bir senaryo üzerinde çalışıyorlardı ve ordunun oluşumu dışında, caydırıcılık yolu olarak güçlü bir savunma endüstrisine sahip olmak istiyorlar.” Dedi.

Robles, Ukraynalı homogu'un Rus lder Vladimir Putin'i kabul edebilecek olası bir ateşkes hakkında herhangi bir his vermediği soruldu. “Bana onlar Umutlular Saud Arabistan'da olan toplantının – Amerika Birleşik Devletleri ile – olumlu olduğunu, Rusya'nın nihai kararını beklediklerini ve barışa sıkı sıkıya bağlı olduklarını söyledi “dedi.

Robles, “İspanya'nın Putin'in istilasının ilk anından itibaren Ukrayna'yı desteklediğini ve istediği şey, mümkün olan en kısa sürede ve özellikle kalıcı“Siyasi grupların savunma harcamalarındaki artışla ilgili farklı konumuyla ilgili olarak,” bu politikaların devlet olduğunu ve barış için çalışmak olan tek bir hedefe sahip olduğunu söyledi.

“Özellikle Kuzey Avrupa, Ukrayna'da ve Rusya tarafından kalıcı bir tehditle yaşayan blotik geçişlerde destekleyici olmamız gereken geçişler var.” Dedi. Ancak ek olarak, bakan siber saldırılardaki artışla ilgili endişesini gösterdi ve Siber It İspanya'da.