Estetik konusunda uzman iki doktora göre bu, bronzlaşmayı iyileştiren antiaging salmorejo'dur.

feateous

New member
Estetik konusunda uzman iki doktora göre bu, bronzlaşmayı iyileştiren antiaging salmorejo'dur.Cildin yaşlanmasını önlemenin sırları giderek azalıyor. Dermatologlar ve cilt uzmanları Ne oldukları çok açık Kozmetik mucizeler yaratmadan sağlıklı, genç ve sağlıklı bir yaşam sürdürebilen körfezde yaşlanma belirtileri (lekeler, kırışıklıklar, sarkmalar…) mümkün olduğu kadar uzun süre. Ve her şeyden önce, sağlıklı ve sağlıklı bir cilt.

Yani doktorun bize detaylandırdığı gibi Ricardo Ruiz ile yaptığı röportajda Bağış Yapıyorum, “Yaşlanma karşıtı formülümüz, C vitamini serumu sabah ve sonraki uygulama bir fotoğraf koruyucu. Geceleri retinollü kremleri, alfa hidroksi asitli kremleri, Glikolik asit ve her hastaya bağlı olarak rahatlatıcı nemlendirici kremler. ve güçlü pul pul dökülme iki haftada bir”.

Aynı uzmana sorduk Diyet cildin durumunu etkiliyorsa, Ve eğer yapabilirsen uzatmak gençliği ve tabaktan güzel görünümü.Üç temel tavsiyem şunlar olacaktır: Büyükannenizin yiyecek olarak tanımadığı hiçbir şeyi yemeyin. en iyi antioksidan kokteyli bir bardak gazpacho ve daha az yiyin. Ayrıca beslenmeye dayalı yaşlanma karşıtı bir diyetin olduğu da gösterilmiştir. az et ve çok sebze, meyve, fındık ve baklagiller”.

Doktorlar Mira ve Ruiz del Cueto'nun salmorejo'su neden yazın yaşlanma karşıtı kokteyli?


Belirtilenlere ek olarak, yaza karşı doktorlar Mar Mira ve Sofia Ruiz del Cueto, arasında Mira+Cueto Kliniği, uzmanlar estetik tıp ve beslenme, kaydolmanızı teşvik ediyorum salmorejo'ya, ancak cilt ve cilt uzmanı optikleri tarafından biraz değiştirilmiş bir tarifle. yaşlanma karşıtı. “Onunla sahip olacaksın vitaminler Cildin düzgün çalışması için gerekli olan ve karotenler elde etmek üzere daha güzel bir bronzluk tonu”, doktorlar söylüyor.

O salmorejo cilt bakımı, Uzmanların belirttiği gibi, domates, sarımsak, kırmızı biber ve havuç (su, sızma zeytinyağı ve elma sirkesine ek olarak).

Yani yemek tarifi Mira+Cueto'da yapıldı, cildi besler, tazeler ve bakım yapar. Çünkü kullanıldıkları gibi C vitamini gibi antioksidanlar Bu soğuk çorba ciltte bunları içeride kullanıyor. Bu sayesinde beta karotenler, sarı, turuncu, kırmızı ve yeşil meyve ve sebzelerde bulunan bitkisel pigmentler – oradalar domates, biber, havuç. “Bunlar vücudumuzda dönüşen bileşiklerdir. A vitamininde, cildin düzgün işleyişine katkıda bulunur. Gibi davranıyorlar doğal antioksidanlar, Hücrelerimizi oksitleyen serbest radikalleri nötralize etmek ve yaşlanmayı hızlandırır” doktorlar açıklıyor.

Ayrıca, bu beta-karotenlerin “beta üzerindeki etkileriyle de bilinmektedir. bronzluğun hızlanması ve korunması, Melanin sentezini uyardıkları için görme açısından da fayda sağladıklarını söylemeye bile gerek yok” diye ekliyorlar.

Bunu hatırlamakta fayda var yüksek su içeriği arasında salmorejo cilt bakımı yaz aylarında “hücresel metabolizmayı, vücudumuzun hidrasyonunu korumak ve teşvik etmek için gereklidir” dolaşım ve drenaj”, Mar Mira ve Sofia Ruiz del Cueto'nun sözleriyle.

öyle mi takım yumurtası Salmorejo'da mı? Doktorlar, şeker içeriği nedeniyle doğranmış parçaların eklenmesini önermektedir. tirozin, “Cildinizde sentezlenen ve tonlama sağlayan melaninin bir amino asit öncüsü, dolayısıyla Cilt pigmentini korumak için gereklidir.

Cilt için en antioksidan salmorejonun tarifi


Bu Alışveriş listesi Mira+Cueto'nun salmorejo'su:

  • 1kg domates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kırmızı biber (daha fazla antioksidan)
  • 3 havuç
  • 1 bardak su
  • EVOO
  • Elma sirkesi
  • Tuz
ve tarifin büyü:

Bir blender bardağında veya mutfak robotunda domatesleri, çekirdeksiz sarımsakları, bir parça çekirdeksiz biberi, soyulmuş çiğ havuçları, büyük bir bardak suyu, bir miktar EVOO'yu, elma sirkesini ve tuzu karıştırın. Her şeyi tekdüze bir doku elde edene kadar çırpıyoruz ve gerekirse bir havuç veya yarım bardak daha fazla su ekleyerek tadı az ya da çok koyu hale getirerek düzeltiyoruz.

Doktorlar yukarıda bahsedilen kıyılmış haşlanmış yumurtanın eklenmesini tavsiye ediyor ve birkaç küp salatalık garnitür olarak jambon yerine bu geleneksel yemeğin en taze versiyonu (ve yaşlanma karşıtı).



Mira+Cueto Kliniği yöneticileri, estetik tıp ve beslenme uzmanı Doktorlar Sofia Ruiz del Cueto ve Mar Mira.Dr.

İspanya'nın en iyileri arasında yer alan doktorlar Mira ve Ruiz del Cueto kimlerdir?


2007 yılından bu yana mağazalarını açtılar. Mira + Cueto Kliniği Madrid'deki doktorlar Mar Mira ve Sofia Ruiz del Cueto estetik tıpta bir referanstır Bizim ülkemizde. Onlar için iyi bir estetik tedavinin önemi her zaman iyi bir teşhis kişiye özel protokolü bulmak için; Düzeltme öncesi önleme ve estetik prensip olarak bakım sonuçlarda doğallık öncelikli hedefimizdir.

Uzmanlar bu merkezde güçlerini birleştiriyor sunma hedefi A kişisel ve farklı tıbbi alançalışma felsefesini aktarabilen ve ifade edebilen bir yer. ayrıcalık, takdir yetkisi ve kişiselleştirilmiş ilgiye bağlılık, Her ikisinin de temel özellikleri, çünkü hepsi bu doktorların konseptini ve çalışma şeklini tanımlıyor.

Klinikte Mar Mira ve Sofia Ruiz del Cueto, multidisipliner tıbbi ekip bu ötesine geçiyor rötuşlar derkozmetik ve beslenme de dahil olmak üzere cilde, yüze ve vücuda küresel bir şekilde bakım yapar… dolayısıyla mükemmel bir tarifi bile vardır. dermosalmorejo.