İtalya Turu: Carapaz, Juan Ayuso'nun Büyük Batması'nın dönüşünde devrim yarattı

feateous

New member
İtalya Turu: Carapaz, Juan Ayuso'nun Büyük Batması'nın dönüşünde devrim yarattıLucas Sez-BravoÖzel Brenton elçisi

Özel muhabir Brentonico

Güncellenmiş 27 Mayıs 2025 Salı –
17:37

En fazla ve öngörülemeyen dönüşün gerçeklerini yazacak olan günün üçüncü devasa Santa Brbara'nın ilk rampalarında oldu. Ve çok fazla. Juan Ayuso Zaten seçkin bir grupta batıyor, kaybettim, eğitimin ilk işaret ettiği ritimde, beyaz forma açıldı ve bacaklarının hiçbir şeye doğru pedal çevirmeden izin vermedi. Her şeyi seçen ve Dolomic Haftası'nın ilk zorlukları zar zor geldiğinde veda eden İspanyolca'nın büyük çöküşü (kazananın 14: 47'ye girdikten sonra). Aynı şey bunu verir Richard Caparaz Yastıklı Pembe corsa.

İspanyollar sahnenin kendi Calvary'de kaybolurken, her şey bir devrimdi. Son limanda saldırı bisikletinin elektriği geldi. DA'nın iki Astana kaçarken, Fortunato ve ScaroniValentino'nun tepesindeki sahne zaferini hedeflediler (eline girdiler, ancak dağın lder, Scaroni şirketinin onurunu güzel bir jestle bıraktı), Carapaz, Yeniden Diriliş, tek bir tırmanıcı Antoo'nun herkes tarafından atıldı.

Önceki limanda garip bir şüphe anı bırakan (başlangıçta bir tane bile acı çeken), yedi kilometre ve hiçbiri yokluğunda tüm öfkesi ile Simon Yates (Daha önce denediği) veya Boğa Kimse onu takip edemedi. Diğerleri mobilyaları olabildiğince kurtarırken mesafe artıyordu. Bellek için bir aşama. BAE çöküşünü tamamlayan Lder, geri kalan favorilerle kaybetti. Yates'in kendisi ile Detck Gee, Storer ile … Egan Bernal'a Onu ve sonra aldım.

Boğa kurtarmayı başardı Maglia Rosasınıflandırma sıkılmaya devam etmesine rağmen, 26 saniyede Yates zaten 31 capapaz. Gee de gitmiyor.

Ayuso, sahnenin ilk kilometreleri boyunca.Luca BettiniAFP

Çapkın Piazzola Sul Brenta'nın çıkışında, Adigio Vadisi'nin ilk kilometresinde de sular altında kaldı. Ve aniden güneş çıktı ve sıcaklıklar yükseldi. Günün ilk tırmanışında, Ayuso zaten sorunlardan geçti. Kendini için korumak zorunda olduğu iki çift eldivenden birinin idrar yapmak ve çıkarılması geciktiğinde Ben geldimCarbonare rampalarında.

Bu Salı gününe kadar JVEA için en iyi sinyaller olmamıştı, ancak hiçbir şey böyle bir patlama şüphelisi yapmadı. Dizinde birkaç sütür alan iki cadas çektiği doğrudur. Ancak her zaman tırmanma durumunu gösterdi, büyük turların günlerine göre niteliklerinin arttığını gösterdi. Pazar günü Roma podyumunda bile olmamak için öyle değildi. Gücü yeniden kazanırsanız, Ayuso neredeyse hiç boğa şirketinize yardım etmek veya başka bir sahne zaferi aramalıdır.

Günün tek şeyi değildi. Bir süre önce Roglic Primoz bisikletinden çıkmadan önce, her birinin sterrato'daki herkesi yoktu. Dün tekrar düştü ve Adis, son turda olduğu gibi talihsizlikle köşeye sıkıştırıldığını söyledi.