Malaga mahallesinde bir kişiyi bıçaklayarak öldüren bir adam tutuklandı

feateous

New member
Malaga mahallesinde bir kişiyi bıçaklayarak öldüren bir adam tutuklandıGüncellenmiş 25 Temmuz 2024 Perşembe –
14:45


Ulusal Polisin Yurttaş Güvenliği devriyesi ajanları, bu perşembe günü, Malaga mahallesinde bu sabah sekiz kez bıçaklanan 28 yaşındaki bir gencin ölümüyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yaklaşık 42 yaşında bir adamı tutukladı. Humilladero Çapraz.

Polis kaynakları, olayların gece 03.30 sıralarında meydana geldiğini ve bazı vatandaşların çok sayıda bıçak yarası olan ve çok kanayan bir adam olduğunu sağlık hizmetlerine bildirdiğini belirtti.

112 acil servisine, bazı kişilerin yerde yatan bir adam bulduğu yönünde ihbar geldi. Alfambra caddesiCalle la Unión'un köşesinde ve bıçakla tutarlı yaraları olan.

Ulusal ve yerel polis ile sağlık ekipleri, yaralanmaların ciddiyetini doğrulamak için olay yerine gitti ve şahsı stabil hale getirdikten sonra hastaneye nakletti. Bölge Üniversite Hastanesi112 kaynağa göre.

Olayların yaşandığı bölgede, ajanların numune alıp olayların nasıl meydana gelmiş olabileceğini belirlemesine yarayan çok sayıda kan izine sahip bir araç bulunuyor ve çok sayıda aile üyesi ve arkadaş adalet talebiyle olay yerine yaklaşıyor.

Endülüs'teki Hükümet delegesi gazetecilerin sorularına yanıt olarak belirttiğine göre kurban Mağrip kökenli ama İspanyol vatandaşı olmuş. Pedro Ferndez.