San Fermn: Küçük Bir Zafer İçin İyi Rob Rob: Emilio De Justo'nun Büyük Bir Hafta Pamplona'daki Tek Kulağı İmzalıyor

feateous

New member
San Fermn: Küçük Bir Zafer İçin İyi Rob Rob: Emilio De Justo'nun Büyük Bir Hafta Pamplona'daki Tek Kulağı İmzalıyorVictoriano del Ro, çiftçilerin Morante'si 2025 sezonunda. Valencia ve Seville'de büyük boğalar, Madrid'de sahnede dört büyük kapı sunan üç mükemmel sahne – sadece bir tane malzeme – ve şimdi Pamplona. Yani, tüm büyük devrede birbiri ardına bir xito. Don Victoriano, en iyi boğa -campanilla- – ve öğleden sonra, iyi bir koşu oluşturan diğer yeni adayları sunan kupa Carriquiri'yi aldı. Bullfighter zaferi amplifikatörü olmadan, daha az görünebilir, boşa harcanabilir Lüks bir lot Sebastin Castella'nınki gibi; Emilio de Justo'nun esportn'ına tek kulak düştü Mükemmel bir Volapi için.

Guadalix çiftçisinin Cinqueo Envo'yu açtı. Rubens tarafından boyanmış bir kafa boğa stratafrica ve silindir kafası, müthiş ve harmonik bir rennet ve çok hızlı bir tanım. Her zaman aynı ritmi tuttu, baştan sona temperli bir stil. İyi bir dizi yerli hariç, Sebastin Castella'nın nabzı Notableima'nın altında. Kısa bir defibrilatör olarak bir dairesel ve yer değiştirme: Kılıç ile olan çöküş – Jara örtülmüş – yeni inşa etmişti.

Castella'dan öğleden sonraya kadarAritzAmplon boğa

Başka bir türden, daha ince, tanımlanmış, dördüncü, başka bir iyi boğa, adına başaktı. Ona Jos Chacn, cömert gezisi, aşağılanma, belirli bir derinlik, sol el tarafından özel olarak öğretti. Sebastin Castella değişen geçişler için başladı Hak ettiğim halkı etkilemek ve sonra devam etmek. Castella'nın sıkıldığını veya sıkıcı olduğunu görüyorum. Bu, zaten harcanan boğa ile mesafeleri kısaltır. Şimdi kılıçla karar verdim, ama hiçbir şey düzeltmeyin. Ölmekte Tard: İki bildirim ve alkış. Pauprrimo çok fazla denge. Ve belki de açılmalıdır. Alıntılanan yapımcılar için, diğer ustaların önünde.

Mükemmel Volapi

Emilio de Justo tarafından Soberbio VolapiAritzPamplona Bullring

Emilio de Justo da şans kotasından hoşlanıyor, ancak olağan istismar olmadan. Geniş bir şaraphaneye sahip bir büyüknik boğa asalet ile gömme. Biraz talihsiz bir çıkıştan MS'ye ve daha iyisini ısındı. Sadece kızartın Pamplona'da kalan Morante de la Puebla, Muhteşem bir kitle bao'yu boşaltmak, ihtişamın tadını çıkarmak. Sadece boğa ile katlanmış ve doğru bir görev, daha uzun çizgi sağ: soldaki koltuk değneği Nimio. Levant işin ruhu ve bazı manoletinalarla ve her şeyden önce iğnelerin aynı deliğinde bir hamle ile. Ve Ah'den kulak. Aynı hapsedeki üç nota boğa zaten iyi bir koşu yapıyor. Üç buçuk bir buçuk ışıkla tırmandım, bu da yarım görev, çok sık, çok sık, sağ elinde çok fazla tekrarladı: EDJ solunu önerdiğinde kaldı. Derin bir delinme ve desibel bir adam, kıt bir yankı eserine daha fazla sağır.

Desnton Küçük gücün üçte biri, hareketlerin dağınıklığı ve Malands Yumuşak için Borja Jimnez Mat. Tiksinti yok ve altıncı bir rapture puntu, ama çok aşağılıyor. Farklı hızlarda kötülük olmadan. Jimnez, kendisi iken parlarken ona daha fazla irade verdi. Öğleden sonra nasıl tanımlayacağınızı bilmeyeceksiniz. Belki çekiliş tarafından en talihsiz. Ben de Soft ile azaldım.

Pamplona'nın anıtsal. 10 Temmuz 2025 Perşembe. Altıncı Fuar. Tam (20.000 seyirci). Victoriano del Ro Bulls; Tüm Cinqueos; ciddiyetlerinde farklı yapımcıların; 11 ve 4'te çok dikkat çekici; Peki 2; Noble 5 nedeniyle yok; Humiller sol 6; Frgile ve 3 Düşük notu kullanıyor.

Sebastin Castella, pembe ve altın. Arka ve çapraz beş ponksiyon. Dikkat (sessizlik); Honda Lunge. İki bildirim (selamlar).

Emilio de Justo, De Nzareno ve Altın. Büyük Lunge (kulak); Hondo ve Çıkarma Punchazo (Selamlar).

Borja Jimnez, kan ve altın kan ile. Bajonazo (sessizlik); Düşük hamle. Dikkat (sessizlik).