Şiddetli ödüller ve beklenmedik yıldızları Dani ve Bob Pop: “İyi geceler, ibneler!” Carlos Vermut'a çorbaya veya “kaçırılan rahibelerin altında”

feateous

New member
Şiddetli ödüller ve beklenmedik yıldızları Dani ve Bob Pop: “İyi geceler, ibneler!” Carlos Vermut'a çorbaya veya “kaçırılan rahibelerin altında”Şimdi 12 yıl önce, İspanya Sinematografik Bilgilendiricileri Derneği Yaratmaya karar verdiler Feroz Ödülleribazı Ödüller diğer goya, alternatifler, Ödüller Arkalarında harika isimler taşımasa bile, harika yıldızlar eklemek için rekabet etmeyeceklerdi. Goya'nın başlangıcı olarak doğdular ve şimdi, ayrıca altın balonlar olmaktan İspanya'da yapılmışonlar aynı zamanda ironi, alaycılık, argoların – her zaman mizahla – diğer kahramanlar oldukları ödüllerdir.

Dedi bu cumartesi, Danidün gece sunucu Feroz Ödülleribir süre önce organizatörleri aradı ve onlardan onu davet etmelerini istedi Şiddetli Çünkü “Galiçya'yı Bilmiyordum” -Ödüller dün gece Pontevedra'da yapıldı. Sadece onu davet etmekle kalmadılar, aynı zamanda sunucu olmayı önerdiler. Dani Hatta yarısını bile düşünmedi, kabul etti ve dün gece yanında Bob PopO Carlos del Amor ki ŞiddetliKazananlar ile birlikte, ironisine, alaycılarına ve mordicity'ye ücretsiz dizginler veren beklenmedik kahramanlar oldular. Tarihinde ilk kez yayınlanan bir gala çevirerek Halka açık televizyongerçekten de, Goya Ödülleri'ne iyi yapılmış bir alternatif. Çok fazla eser olmadan, büyük bir evreleme olmadan, karmaşık veya şarj edilmiş bir senaryo olmadan. Sadece sahnede Dani ve Bob Pop Sesi kapalıyken.

Kültür

Sinema.

Şiddetli Ödüller Herkesi Yapıyor: Salve Maria, House of Flames ve İstemek
  • Taslak:
    Pablo R. Roces
Şiddetli Ödüller Herkesi Yapıyor: Salve Maria, House of Flames ve İstemek

Daniilk müdahalesine “İyi geceler, ibneler” ile başladı. ve “susuzluk kısa bir süre ile sonlandırdı ve Açlık Oyunları! Seni deli gibi seviyorum Bir ödül aldıktan sonra birçok tercümana ne olduğunu görünür hale getirme konusunda hiçbir sıkıntısı yoktu, bu bir goya olsunşiddetli bir Ya da her neyse: unutulma. “Bana verdiler Şiddetli Ama şimdi kelimenin tam anlamıyla hayatta kalıyorum. En iyi oyuncu aktör ödülünü kazandım, ancak şimdi dağıttığım şey Malaga genelinde ilahi saç kesimleri. Tek film çalışmam, Antonio Amcam'a yaptığım bazı fitiller “, ilk tokat. Açlık Oyunları.

İki saatten fazla bir süre için İspanya Sinematografik Bilgilendiricileri Derneği (AICE) yılın en iyi görsel -işitsel yapımlarını bir gala yemeği ile ödüllendirdi. Dani Birden fazlasının yiyecekleri boğmasına neden oldu. Hükümetin İkinci Başkan Yardımcısı ve Çalışma Bakanı'na anlatmak için, Yolanda Díazya da çok Pedro Almodóvartelafi etmek için bir sonraki oda en iyi yönetmen ödülünü aldı.

Ücretlere rağmen, bazıları hak etti, Dani katılımcıları ve seyircileri kazandı. Aşk Şeyleri –Haraç Şerefli Şeref Jaime Chávarri ve onun en tanınmış ve gişe rekorları kıran filmlerinden biri. Ve kusursuz bir eylem olmasa da, Dani Evet, mevcut olanları artık gala boyunca ayrılmayacak bir kendine güven ile fethetmeyi başardı.

Ama her şeyden önce, onu takip ediyorlar Carlos VermutÖvgü Müdür, birkaç kadın üzerinde işlendiği iddia edilen cinsel şiddet suçlamalarıyla iptal edildi. “Ben alkışlanan, ihtişamla dokunan ve şimdi bokta olan o sert kazanan değilim, yani Carlos Vermut“. … ve Tom Cruise'un bazı iyi adamlarda söyleyeceği darbeler düşmeye devam ediyor.

“Falls Gala”

Tam olarak 2023 baskısında, oyuncu Jedik acı çektiğini bildirdi cinsel saldırganlık Ödüllerden sonra partide. Bu nedenle, bu tür şiddetin ihbar edilmesi sadece galada değil, kazananların ifadelerinin de iyi bir bölümünde çok mevcuttur.

İle Alauda Ruiz de Azúayönetmen İstekdün gece her şeyi alan ve evlilik içinde bir cinsel istismar vakası ele alınan dizi; yanı sıra konuşmanın notlarından birinde María GuerraAICE Başkanı. Siyasi içerikli konuşmasında Guerra, kurbanları bu davalarda her zaman kınamaya teşvik etti. “Seninle ve seninle olacağız”vurguladı.

Böylece, #Seacabó'da sembolize edilen bu tür eylemlere karşı ağlardaki ihbar hareketine atıfta bulundu ve “Suistimaller her yerde”Sadece sinema dünyasında değil. Gergin an ve tekrar kırılan şiddetli ödüllerin ciddi Dani.

. “Falls Gala”dediği gibi Dani Ödülün sahip olduğu tilki formu ödüllerine, ironi ve alay ile devam etti, Zascas sağa ve sola. Almodóvar oynadı, çünkü oynadı. “Ah, Pedro!” Dani “Pedrooooooooooo!” Penelope Cruz. “Seninle çalışmak istiyorum. PedroLütfen beni ara. Saçınızı taşıyacak olsa bile, “film yapımcısı iyi aldı.

Ve Almodóvar ile Yolanda Díaziyi darbeler giyen Dani Gece boyunca başkan yardımcısı, 'sizi doğuran anne' tarzında gülümsemelere ve kafa hareketlerine nasıl uyacağını biliyordu. Prime Video serisine bir referans yaparken oldu Kırmızı Bakirebaşrolde Najwa Nimri Ve Alba Plazakatılımcıların masalarında yürürken Dani, serinin öldürülmeye başlayan bir sol hikayeyi anlattığını söylemekten çekinmediğinde. Ve hala yanında kaldı Yolanda Díaz. İyi bir anlayış için birkaç kelime yeterlidir.

Daha az alaycı ve hoş Carlos MazónValencian topluluğunun başkanı, bu da yorumları sayesinde Dani: “Bir mazón yapıyorsun, beni görmezden geliyorsun çünkü yiyor ve içiyorsunuz,” dedi Dana yönetimine atıfta bulundu.

Bob Pop, Unleashed

Ama Dani gecenin tek kahramanı değildi. Seslendirmesi Bob Pop Sadece görülen ve muhtemelen Fierce'de görülecek olan komik yorumlar sayesinde, sadece Fierce Ödülleri hakkında en çok yorumlanan değil, aynı zamanda en çok eleştirilen ve alkışlananlardı.

Clara Segura için en iyi oyuncu kadrosu ödülünü açıklayarak 47: “Yaşasın otobüs kaçıran rahibeler; çocukları kaçıranların altında.” Ya da en iyi dramatik dizi için ödülü istediğimde: “Tabu ile cesaret eder, evlilikteki cinsel istismarlar … Bu kurgu hizmet eder, susturulmuş gerçekler göster … Annem, ne kadar yoğun görünüyorum Carlos del Amor“. Ya da ödülü aldığında Javier çırpınma ile Ben, bağımlıve bu takım elbisede çıktı ” hiç kimseBen söylerim Bu uyuşturucu bıraktı ” Bob Pop Mümkünse bazı ödüllerin sesini, ödüllerin kendileri olarak kahramanı olarak almayı başardığını serbest bıraktı.

Feroz Ödülleri

Bob Pop, Feroz Ödüllerine Varışta.EFE

Konuşmalar da kısa değildi, ancak bu zaten yaygındır. Şiddetli. Óscar de la fuenteen iyi oyuncu aktörü olarak verildi Evkahkahalarla otelde konuşmasını unuttuğunu itiraf etti. Oriol PlaGala'da yoktu, Javier Giner tarafından okunan bir mesaj bıraktı: “Benim için aday gösterdiğim diğer dört kez. Kazandım. Bu gelmediğim, bana veriyorsun. Gelecek durumlar için yazıyorum . “

Veya Emma'nın onu toplarken konuşması Şiddetli en iyi kadına Alevli Ev: “Söylemek istedim Bay Carretero -Ahşet alan eğitmen yargıcı Elisa Mouliáa Kınadıktan sonra Errjón Cinsel istismarlar için- mesleğimde, kişi acı verici bir performans sergilediğinde, eleştiriliyor ve biri onu yiyor ve bu ifade özgürlüğü, kedi. ” Şiddetliher zamankinden daha şiddetli.