Wimbledon: Alcaraz, Wimbledon'un odalarına giderken Ruber'i yenmek için yeni bir erdem ortaya koyuyor

feateous

New member
Wimbledon: Alcaraz, Wimbledon'un odalarına giderken Ruber'i yenmek için yeni bir erdem ortaya koyuyorJavier SnchezÖzel elçi Londra

Güncellenmiş 625 Temmuz Pazar –
22:11

Carlos Alcaraz Şimdiye kadar sahip olmayan bir erdem kazandı. Beş Grand Slam olacaklar. Daha önce tüm izlerin geri dönüşü ol Jannik Sinner. Arka arkaya 22 zafer olacaklar. Şimdiye kadar, yenilgi uçurumu karşısında, sinirlerini, acele, öfke veya şaşkınlığı yaktılar; O her genç, çok şeffaf. Bazen kendini ya da ekibine bile kızdı. Ama artık değil. Bu Wimbledon'da, işler iyi gitmediğinde, beklenenden daha fazla olan huzurunu şaşırtıyor.

Bu Pazar, 16 turda, daha önce Andrey Rubevİlk seti kaybettim ve ne yaptı? Rakipleri öfkelenmek için kostümlere gider ve pistin dibinde bir topla dokunuş verir. Pim, pim, pim … top kaçtı ve hokkabazlık ile devam etmesini arıyor. Bu sakinlikle geri dönmekti. Sonunda, iki saatte 6-7 (5), 6-3, 6-4 ve 6-4 kazandım ve 43 dakikalık oyun kazandım ve İngilizce olarak ölçüldüğünüz çeyrek finallere hak kazandım Cameron Norriegöründüğü konusunda daha karmaşık düşman.

Rubev'in erdemleri

Resime ne dediğimi söyle, ama bu Alcaraz için bir fcil turnuvası değil. Yarı temalı bir Fabio Fogninibir amatör gibi Oliver Trvetbir caonero gibi Jan-Lennard StruffVe bu Pazar, Ruble. Hepsi tehlikeleri, birçok tuzak. Rus ne olduğunun en iyi versiyonunu sundu: icat etmiyor, ama başarısız değil. Pistin altından, servis ve sağdaki kuvveti ile yürütme ve katlanın. Farklı bir şey yapmaz ve Mayora Times'a ihtiyaç duymaz. Aslında, dbil noktası genellikle onun tenisi değil, başı: ATP sıralamasının ilk 5'inin rakipleri için bir parti kazanmadı ve zaten 12 deneme var. Skor karmaşıksa, genellikle umutsuzdur. Bu Pazar sadece dördüncü setin ortasında iki saatlik oyun zaten aşıldığında oldu.

Alastair GrantAP

Daha önce, Rubev Alcaraz'ı beklemeye, beklemeye ve beklemeye zorlar. Üçüncü sette kesin bir molayı kazanan iki değerli stajyer gibi parlak anlar olacak. Servis ile hassas bir haftadan sonra, dünyanın ikinci numarası güveni geri kazandı ve Ah'den büyüyordu. Zaten olan 22 'as' dan fazla, ilk hizmetle kazanılan puan yüzdesi (%82) bir bahardı.

Omuz rahatsızlığı

Alcaraz zaten biraz yorgunlukla suçlanıyor. Önceki üç toplantıda, ilgisiz; Bu Pazar belirgindi. Sabahın ısınma oturumunda, Aorangi Park'ın güzel ipuçlarında, omzuna şikayet etti ve Ruber'e karşı partisi sırasında eklemleri güçlü bir vuruştan sonra uzatmak zorunda kaldı. Çevrelerinde sorun olmamasını sağlıyorlar, ancak beden zaten protesto ediyor, elbette protesto ediyor. Madrid'deki Masters 1000'e istifasından bu yana Roma, Roland Garros, Kraliçe ve Wimbledon'u bir buçuk ay içinde zincirledi. Rahatsızlık mantıklı, fikirler de az.

Çim, dövülmüş dünyanın akışkanlığını önler, oyun daha Monton, gösteri için yer yoktur, ancak Londra'da parstan daha az taze görünüyor. Philippe Chatrier'de, geçen hafta giriş, Alcaraz uçtu, bu sergi ile Tommy Paul. İşte hala başlığın favorisi, çok favori, ama yolda daha az parlaklık var. İspanyolca genellikle başarısız olduğu ağdan önce gözlemlenebilir.

Halka açık gerginlik

“Her zaman en önemli şeyin kendime inanmak olduğunu söylüyorum. Bir set oldum, ama daha iyi oynayabilirim, takip etmeliydim, zihinsel olarak güçlü olmalı. Tenis her şeyi değiştirir. Andrey, devrenin en güçlü tenis oyuncularından biridir ve beni sınıra götürdü, ancak kamuoyunun pistte olduğu gibi, oyunda nasıl taşındığımdan çok gurur duyduğumdan çok gurur duyuyorum. All England Club'ın merkezi pisti, onun yardımı: “Bu sitedeki her oyun bir hediye.”

Kirill KudryavtsevAFP

Çevresinde çok fazla gerilim olmasına rağmen L için daha fazla alkış vardı. İlk sette bir kayma yaşadım ve yüzlerce hayran ellerini başlarına koydu. Yenilgi olasılığı göz önüne alındığında, diğerleri nefeslerini içeriyordu. Tesislere umut sunan Norrie'nin ilerlemesine rağmen, mevcut olanların Mayorası arasında yeni bir final bekliyor Günahkar ve Alcaraz D Luster şimdiye kadar parlak olmayan, sürprizlerle ve ızdıraplarla dolu bir turnuvaya.